Biz de ihtiyaç olsun olmasın. Hepsi açık gözüküyor.Arkadaşlar 12 Mayıs ta iliçi tayinler başlayacak il milli eğitimler okulların mevcut, boş veya muhtemelen boşalacak listesi yayınlıyor mu ?
Arkadaşlar 12 Mayıs ta iliçi tayinler başlayacak il milli eğitimler okulların mevcut, boş veya muhtemelen boşalacak listesi yayınlıyor mu ?
Biz de ihtiyaç olsun olmasın. Hepsi açık gözüküyor.
17. Alanlar itibarıyla öğretmen ihtiyacı bulunan eğitim kurumları, başvuru sisteminde
görülebilecektir.
il içi klavuzunun 17. maddesini mebbis başvuru ekranında ihtiyaçlarda görünecek diye yorumladım siz ne düşünüyorsunuz.
Örnek;
A Ortaokulu {Norm:2 - İhtiyaç:1}
B Ortaokulu {Norm:1 - İhtiyaç:0}
gibi birşey yapacaklar o zaman iki maddeyi yorumlayınca bu çıkıyor.
Daha önceden de yayınlanıyordu zaten.
Sıra sistemi nasıl oluyor hocam?Bu sene hepsi görünecek çünkü sıra sistemi geldi. 10 sene öncesine dönüldü yani
bende de aynısı çıktı.il içi başvurusunda bende bu çıkıyor sizlerde de durum aynımı
Ekli dosyayı görüntüle 79040
Proje okulunda mısınız hocam? Proje okulundayım ve norm fazlası oldum. Aynı hatayı veriyor.il içi başvurusunda bende bu çıkıyor sizlerde de durum aynımı
Ekli dosyayı görüntüle 79040
hayır proje okulunda değilim .ortaokuldayımProje okulunda mısınız hocam? Proje okulundayım ve norm fazlası oldum. Aynı hatayı veriyor.
Yakın zamanda yer değiştirmiş miydiniz? (olayı anlamaya çalışıyorum)hayır proje okulunda değilim .ortaokuldayım
Mebbiste haftasonu baktığımda atama alanım BT iken bende de bu sayfa aynı hatayı veriyordu . Bugün başlama yazısına istinaden atama alanım mebbiste BÖT olarak güncellendi. Sonra iliçi atamaya bakinca sayfa duzelmisti. Tahminim sizdeki hatanin sebebi ilceniz tarafindan ayrilma baslatma yapilmamasi olabilir. Ya da zaten bt iseniz ilcedeki memurda bakip bu zaten bt isleme gerek yok dediyse o yuzden de olabilir. Bt yi ayirip tekrar bt baslatacaklarhayır proje okulunda değilim .ortaokuldayım