İliçi mebbiste

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
İliçiyle başladığım okul mebbiste görünmüyor yani görev kaydım hala eski okulum görünüyor normal mi?

Sayın Hocalarım,

Her tür atama sonucu yer değiştiren personelin yeni gittiği kurumdan şifre yenileme yapması gerekir. Yoksa bilgileri eski kurumu gözükür.

İyi çalışmalar.

Hocam bende il içiyle farklı bir okula atandım. 22 temmuzda ilişik kesmiştim. Uzun bir zaman değişiklik yapmadılar ilçe mem i aradım değişiklik yapma işlemi açılmadı henüz açıldığında değişikliği yapıcaz dediler.
Bugün itibari ile okulumu ve görev kaydımı güncellemişler.
Yeni okulda göreve başlama tarihi 22 temmuz diyor.

Ayrıca yeni okulumda mebbis şifresi almadım hala eski şifremle giriş yapabiliyorum.

tarik8411' Alıntı:
Hocam bende il içiyle farklı bir okula atandım. 22 temmuzda ilişik kesmiştim. Uzun bir zaman değişiklik yapmadılar ilçe mem i aradım değişiklik yapma işlemi açılmadı henüz açıldığında değişikliği yapıcaz dediler.

Ayrıca yeni okulumda mebbis şifresi almadım hala eski şifremle giriş yapabiliyorum.
Sayın Hocam,

Bilgilerinde yeni okulunun gözükmesi için yeni şifre alman gerekiyor.

Göreve başlama yazın atama şubesine gelmiş ise hemen aktarım yaparlar. Gelmedi ise süreç uzuyor.

İyi çalışmalar.

habibocak' Alıntı:
tarik8411' Alıntı:

Sayın Hocam,

Göreve başlama yazın atama şubesine gelmiş ise hemen aktarım yaparlar. Gelmedi ise süreç uzuyor.

İyi çalışmalar.

Hocam bilgilerin aktarımı derken kadro kaydımda, görev yeri kısmında ve hatta puan hesaplama kısmında yeni okulumun bulunduğu ilçe ve okul ismi yazıyor. Farklı bir veri varsa bilemiyorum.

tarik8411' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
tarik8411' Alıntı:

Sayın Hocam,

İyi çalışmalar.

Hocam bilgilerin aktarımı derken kadro kaydımda, görev yeri kısmında ve hatta puan hesaplama kısmında yeni okulumun bulunduğu ilçe ve okul ismi yazıyor. Farklı bir veri varsa bilemiyorum.
Sayın Hocam,

Şifre değişikliği sadece anasayfaya girdiğinizde okul isminiz eski ise yeni oluyor. Başka bir özelliği yok.

İyi çalışmalar.

Biraz önce girdim yeni okulum gözüküyor göreve başlama tarihimde değişmiş ama yeni okulumdan şifre almadım. Eski şifremle giriş yaptım.

ozkansedef' Alıntı:
Biraz önce girdim yeni okulum gözüküyor göreve başlama tarihimde değişmiş ama yeni okulumdan şifre almadım. Eski şifremle giriş yaptım.
Sayın Hocam,

Görev kaydında bir sıkıntı olmaz. Girişte üst tarafta eski okulunuz yazar.

İyi çalışmalar.

bu konu aklıma takılıyordu, başlık açacaktım aynı sorunu yaşayanlar varmış iyi oldu :) :+1:

Habib Hocam nerde eski okul adı yazıyor..? Ben yeni şifre almadım ama Hizmet Bilgileri yeri değişmiş.. Yeni şifrenin mantığı ne ki..? Zaten kullanıcı adımız değişmemiş oluyor.. :shock:

Sayın Hocam,

MEBBİS'in bir yerinde bir sıkıntı var ama nerede bilemiyorum. Ana sayfada üst tarafta yeni okulun ismi gözükmesi gerekirken eski okul gözüküyor. Şifre değiştirme işlemi yapılınca düzeliyor. Kodlarla ilgili mi bilemiyorum.

İyi çalışmalar.

BBNET
Geri