İliçiyle başladığım okul mebbiste görünmüyor yani görev kaydım hala eski okulum görünüyor normal mi?
Enterprise' Alıntı:İliçiyle başladığım okul mebbiste görünmüyor yani görev kaydım hala eski okulum görünüyor normal mi?
İdarecinin konudan haberi var mıdır ki acaba?versace' Alıntı:Enterprise' Alıntı:İliçiyle başladığım okul mebbiste görünmüyor yani görev kaydım hala eski okulum görünüyor normal mi?
tembel ıdarecın sana halen sıfre atamamıştır hocam
Sayın Hocam,tarik8411' Alıntı:Hocam bende il içiyle farklı bir okula atandım. 22 temmuzda ilişik kesmiştim. Uzun bir zaman değişiklik yapmadılar ilçe mem i aradım değişiklik yapma işlemi açılmadı henüz açıldığında değişikliği yapıcaz dediler.
Bugün itibari ile okulumu ve görev kaydımı güncellemişler.
Yeni okulda göreve başlama tarihi 22 temmuz diyor.
Ayrıca yeni okulumda mebbis şifresi almadım hala eski şifremle giriş yapabiliyorum.
habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,tarik8411' Alıntı:Hocam bende il içiyle farklı bir okula atandım. 22 temmuzda ilişik kesmiştim. Uzun bir zaman değişiklik yapmadılar ilçe mem i aradım değişiklik yapma işlemi açılmadı henüz açıldığında değişikliği yapıcaz dediler.
Ayrıca yeni okulumda mebbis şifresi almadım hala eski şifremle giriş yapabiliyorum.
Bilgilerinde yeni okulunun gözükmesi için yeni şifre alman gerekiyor.
Göreve başlama yazın atama şubesine gelmiş ise hemen aktarım yaparlar. Gelmedi ise süreç uzuyor.
İyi çalışmalar.
Sayın Hocam,tarik8411' Alıntı:habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,tarik8411' Alıntı:Hocam bende il içiyle farklı bir okula atandım. 22 temmuzda ilişik kesmiştim. Uzun bir zaman değişiklik yapmadılar ilçe mem i aradım değişiklik yapma işlemi açılmadı henüz açıldığında değişikliği yapıcaz dediler.
Bilgilerinde yeni okulunun gözükmesi için yeni şifre alman gerekiyor.
Göreve başlama yazın atama şubesine gelmiş ise hemen aktarım yaparlar. Gelmedi ise süreç uzuyor.
İyi çalışmalar.
Hocam bilgilerin aktarımı derken kadro kaydımda, görev yeri kısmında ve hatta puan hesaplama kısmında yeni okulumun bulunduğu ilçe ve okul ismi yazıyor. Farklı bir veri varsa bilemiyorum.
:+1:mnn' Alıntı:şifre almadan olmaz hocam...
Sayın Hocam,ozkansedef' Alıntı:Biraz önce girdim yeni okulum gözüküyor göreve başlama tarihimde değişmiş ama yeni okulumdan şifre almadım. Eski şifremle giriş yaptım.