Evet arkadaşlar il içi tayin sayfası açılmış , şimdiden herkese hayırlı olsun
ahmetismet' Alıntı:okulların yanında 2.ha 2.hb gibi kodlar var onlar ne ki?
+1DotCom' Alıntı:ihtiyaç listeleri yayınlansa çok yardımcı olacak.
webtiger' Alıntı:Amin hocam inşallah. Bende Kaydet butonu çalışmıyor sizdede aynı sorun var mı arkadaşlar ?
designbote' Alıntı:tüm okulların açılması ne kadar saçma yaaaa. ben zaten şu an norm fazlasıyım. gidecem bir okula ordada norm fazlası mı olacam. Bu bakanlığa biraz kafası çalışan insanlar gelse çok iyi olacak.
Hocam vekalet vermene gerek yok başvurunu yapıp okulu arayacaksın gerisini onlar halledecekwebtiger' Alıntı:Arkadaşlar okulum memleketime 1100 km uzaklıkta vekaleten başvuru yapmayı düşünüyorum.İlçe milli eğitimi aradım vekalet verecek miyim diye oradaki memur tayinin çıktıktan sonra vekalet verirsin dedi.şimdilik okul müdürün onaylasın yeter dediler. Normalde tercihlerimizin çıktısı alınıp onaylattırılmıyor muydu ?
sinan36' Alıntı:Hocam vekalet vermene gerek yok başvurunu yapıp okulu arayacaksın gerisini onlar halledecekwebtiger' Alıntı:Arkadaşlar okulum memleketime 1100 km uzaklıkta vekaleten başvuru yapmayı düşünüyorum.İlçe milli eğitimi aradım vekalet verecek miyim diye oradaki memur tayinin çıktıktan sonra vekalet verirsin dedi.şimdilik okul müdürün onaylasın yeter dediler. Normalde tercihlerimizin çıktısı alınıp onaylattırılmıyor muydu ?
10. maddeyi oku:
http://eskisehir.meb.gov.tr/meb_iys_dos ... rmeler.pdf
10- İl içinde yer değiştirme başvurusunda bulunan öğretmenlerden görev yaptığı il/ilçe dışında bulunanlar, her türlü iletişim aracıyla kadrosunun bulunduğu okul müdürlüğünü bilgilendirmek suretiyle başvurularının onaylanmasını isteyecek; okul yöneticileri de süresi içinde başvuruları onaylayacaktır. Başvurusu onaylanan öğretmenlere, Elektronik Başvuru Formlarının çıktısı göreve başladıklarında okul müdürlüklerince imzalattırılacaktır.
karinca_52' Alıntı:webtiger' Alıntı:Amin hocam inşallah. Bende Kaydet butonu çalışmıyor sizdede aynı sorun var mı arkadaşlar ?
alta başvurumu kaydet butonu var ona tıklıyorsunuz aktif şuan
g.cetin.66' Alıntı:bi korkuyla okulu aradım hocam norm fazlasımıyım degılmıyım dıye hanı bır aydır okulda yokuz eğitim bölgesi cart curta takıldıkmı diyede yok hocam dedi norm fazlası değilsin dedi
ozlem22' Alıntı:Norm fazlasi olup olmadigimizi kesin olarak nereden görebiliriz mebbiste yaziyor mu? Ayrica atamalarda son gün ne zaman ki, böyle bütün okullar varsa listede isimiz zor((
ozlem22' Alıntı:g.cetin.66' Alıntı:bi korkuyla okulu aradım hocam norm fazlasımıyım degılmıyım dıye hanı bır aydır okulda yokuz eğitim bölgesi cart curta takıldıkmı diyede yok hocam dedi norm fazlası değilsin dedi
cuma günü müdür beni aradı norm fazlasısın dedi ya da olabilirsin dedi hatırlamıyorum o şok anıyla, 2 gün yas tuttum napıcam diye..8 saat ders, 7lerin seçmelilerini unuttum ekletmedim vs. şu an norm fazlası görünmüyorum kontenjan.meb'de. eylül güncellemelerinde ne olucağı belli olmaz diyor. sizce tayin istemeli miyim istememeli miyim kararsızlıktan ölücem![]()