1.ANKARA/KALECİK - Kalecik Şehit Mehmet Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnkara yı bilen yazabilir mi
Adam mecburiye af çıkardı, siz rotasyon diyorsunuzTüm branşlarda puanlar inanılmaz yüksek. Bu sistem tıkandı artık bakanlığın bu işe bir çözüm bulması gerekiyor. Rotasyon şart
Hocam affın doğuda 1 sene çalışıp eş durumuyla batııya gelenler dışında kimseye bir faydası olmadı. Onlar da sadece her sene evrak vermekten kurtuldu. Verilen doğu affının bu yıl ki yer değiştirmeye etkisi sıfıra yakın malesef. Ama işte bizim işler hep böyle. Dostlar alışverişte görsünAdam mecburiye af çıkardı, siz rotasyon diyorsunuz
Hizmet Puanı : 383 Hizmet Süresi : 3739 Göreve Başlama Tarihi : 11.09.2013
Bu puan nasıl alınır aklım ermiyor(
Teşekkürler hocam paylaşım için
Hocam o puan bana aitHizmet Puanı : 383 Hizmet Süresi : 3739 Göreve Başlama Tarihi : 11.09.2013
Bu puan nasıl alınır aklım ermiyor(
Teşekkürler hocam paylaşım için
Hocam okulum hem köy hem de yatılıydı. 36 puan alıyordum. Bir de zorunlu doğu görevini bitirince arttırımlı alınıyor. Bu sayede epey puan oldu. Ama asıl kısım yatılı + nöbet + doğu görevinin sonu oluyor. O zaman 36 değil de %25, %50, %100 aldığım da oldu. Daha sonra puan düşürülüp nöbet tutanlara puan verildi mesela, nöbet olduğu için onu da almıştım.10 yılda nasil aliniyor o kadar puan yüksek lisans vs mi var yoksa hep doguda en ücra yerdemi calistiniz
En üstte 2013-2019 arasındaki belleticiliği son senede ekledikleri için toplu olarak 192 yazıyor. Normalde o puan 6 yıla dağılıyordu. Tabi sonradan okulun puanı düştü ben de doğu görevi bittikten sonra okulumu değiştirdim. O yüzden diğer okullarda arttırımlı almadım.
2006 şubat 292 puan. Hep iyi yerlerde çalıştın herhalde hocam sen.2001 eylül ataması 264 puanım var...
Hocam milli eğitim bakanlığını isteseydin çıkarmış Maşallah. ? Puanınızın önünde saygı ile eğiliyor yeni görev yerinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Geri alınan puanlar bunlar:** 19/06/2020 tarihli Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 40' ıncı maddesinin dokuzuncu fıkrası kapsamında yer alan hizmet puanları yargı kararı gereği geri alınmış olup dava süreci devam etmektedir.
hocam sen zorunlu ek puanı nasıl aldın ? gerçi seni yine de geçemeyiz de sorayım dedim
Bu arada hayırlı olsun hocam. kusuruma bakma geç oldu.
Hocam atandığım okul hem köy hem kız ybo olduğundan 36 puan veriyordu. Daha sonra değişti tabi puanları o okul da 22ye düştü ve sadece nöbet tutanlara ek puan verildi. Ben 2013te oradan başladım ve 36 puan aldım. 2016 sonrasında ise %25, %50, %100 artırımlı aldın. Bu artırımlar böyle devam edecekti tabi ama dediğim gibi okul değiştirdim yani il içi yaptım bu yüzden gittiğim okullarda artırım olmadan aldım. Gerçi gittim okul bu defa lise ve pansiyonluydu ve pansiyon nöbeti ile yine 22 değil de 28 aldım. 10 yıl boyunca da pansiyonlu okullarda çalıştığım için de epey yüksek puan aldım. Hatta 22 altında aldığım yıl olmadı. Tabi bu arada idarecilik de yaptığım oldu, dyk yönetici puanı vs de geldi azar azar. Ama benim anladığım olay şu: yüksek puan için doğu görevi bittikten sonra ya il dışı güzel okul ya da aynı devam. Yani İl içi mantıksız olur eğer tayin isteyecekseniz** 19/06/2020 tarihli Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 40' ıncı maddesinin dokuzuncu fıkrası kapsamında yer alan hizmet puanları yargı kararı gereği geri alınmış olup dava süreci devam etmektedir.
hocam sen zorunlu ek puanı nasıl aldın ? gerçi seni yine de geçemeyiz de sorayım dedim
Bu arada hayırlı olsun hocam. kusuruma bakma geç oldu.