leventgenc' Alıntı:arkadaşlar sadece fikir vermek için salçaoluyorum kusura bakmayın. bence her ilde yeterli sayı bulamayabilirsiniz. size tavsiyem yakın illeri katın işin içine. size iyi sohbetler
zik_zak' Alıntı:nryozer' Alıntı:burası daha iyi olmuş kayseri de burda![]()
canım arkadaşım ben kayseride olsaydım senin evinden çıkmazdım emin olbuarada malatyada üniversite şenlikleri başlamış
![]()
bende muştayım arkadaşlar![]()
spring55' Alıntı:zik_zak' Alıntı:nryozer' Alıntı:burası daha iyi olmuş kayseri de burda![]()
canım arkadaşım ben kayseride olsaydım senin evinden çıkmazdım emin olbuarada malatyada üniversite şenlikleri başlamış
![]()
bende muştayım arkadaşlar![]()
bende muştayım hocam; merkezdemisiniz ydksa ilçede mi?
YAZEN' Alıntı:Urfalıyam-urfadayam ezelden...
botemlk' Alıntı:Arkadaşlar hangi ilde olduğumuzu belirtelim lütfen ve her ildekiler kendi arasında bi toplantı düzenlesin ardından...
NE dersiniz??
Ben Ankaradayım..
Ankaranın neresinde olursa olsun uygun bi yer bulup rahatça toplanabiliriz... :+1: :alkis:
Arkadaşlar Bayanlar Kulübünde yazdığım için bu iller arası toplantı biz bayanlar arasında olacaktır![]()
herhangi bişekilde hemcinsler bu toplantımıza salça olmasınlar please..
Not: bunu neden yazıyorum bi kaç arkadaş belirtti, hocam bayanlar arasında olsun bu toplantı diye, ki zaten bizim niyetimiz de o, başka bişey değil..
:alkis:
koca kayseriden üç kişi mi var?sulfaniye' Alıntı:ben de :+1: kayserideyim kocasinandayım...
nryozer' Alıntı:koca kayseriden üç kişi mi var?sulfaniye' Alıntı:ben de :+1: kayserideyim kocasinandayım...![]()
nesil_23' Alıntı:bende elazığdayım![]()
hakanotuken' Alıntı:Konuyu açan arkadaş hemcins kelimesinin anlamını ya bilmiyor ya da yanlış yazmış![]()
botemlk' Alıntı:hakanotuken' Alıntı:Konuyu açan arkadaş hemcins kelimesinin anlamını ya bilmiyor ya da yanlış yazmış![]()
hocam üzgünüm bu toplantı hanımlar içinyinede bizleri takip ettiğiniz ve yanlışı belirttiğiniz için teşekkürler
16 sında formatör toplantısı var bol bol görürsünüz bilgisayarcıgüneşimm' Alıntı:YAZEN' Alıntı:Urfalıyam-urfadayam ezelden...
hocam ben de urfadayım ama anlaşılan urfadan çok kişi yoktoplanılırsa katılırım