İki Arada Bir Derede Kaldım

Kodla Büyü

musedip45

Aktif Üye
Mesajlar
113
Arkadaşlar ben kendi okulumda 15 saat derse giriyorum. Bunun dışında başka okula BT Formatör Öğretmeni olarak görevlendirildim. Ancak kendi okulum sık sık lüzumsuz görevler veriyor. Toplantıdır, yarışmadır derken neredeyse 10 gün görevlendirildiğim okula gidemedim. Bu da diğer okulun müdürünüz kızdırdı.
Son görevlendirme de bir seminer görevlendirmesiydi. Görevlendirmede olduğum okulun müdürü daha önce Formatör Öğretmene görev verilemeyeceğine dair bir yazıyı İlçe MEM'e göndermişt. Böyle bir durumda ne yapmam gerekir? Benim birinci derece sorumlu olduğum amirim kimdir? Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
 
hocam müdürüne söyle diğer müdürle konuşsun. sen aralarında kalma.
 
Kadronuzun bulunduğu okuldaki müdürünüzdür, ama görevlendirmeyi valilik yapıyorsa müdür orada duracak, iş çıkarmayacak hocam, görevlendirme okulunuza ne zaman gitmeniz gerekiyorsa gitmelisiniz hiçbir işe takılmadan
 
Sayın hocam, kadronuzun olduğu okulda sadece dersinize girersiniz. Görevlendirildiğiniz okulda da formatörlük görevini yaparsınız. Bu, bu kadar basit! Formatörlük yaptığınız okul müdürüyle konuşun, arada sizi bırakmasınlar!
 
Geri
Üst