İşletmelerde Beceri Eğitimi Ders Yükü

Kodla Büyü
hocam mesleki eğitim grubu 11+ ile oluşturulduğu için İBE meslek stajından çok okul yeni yeni son sene ek ücreti alamaz durumdadır. konu bu ise koordinatörlük görevleri için ücret yazılamıyor.
12. sınıflarda grup 8 öğrenci ile oluşur. 7 öğrenci varsa İME ders görevi ücreti sadece alan ve atölye şeflerinin planlama bakım ücretleri toplamı kadar olur. Yukarda resmi yazısı var. Kimseye ücretsiz görev verilmez.

12. sınıflarda grup 8 öğrenci ile oluşur. 7 öğrenci varsa İME ders görevi ücreti sadece alan ve atölye şeflerinin planlama bakım ücretleri toplamı kadar olur. Yukarda resmi yazısı var. Kimseye ücretsiz görev verilmez.
hocam ücretsiz görev tabiki olmayacaktır. benim grup sayıları ezberim yok ancak mesem de 11 kişilik ortak alan bir gruptur. aynı zamanda sayıları 3-5'e düşüyor bu yıllarda tüm alanlarda, malum kalfalık/ustalık tarafına geçiyor çocuklar 11. sınıfta, ben örneği ile biliyorum 3-5'e düşen muhasebe, bilişim, makina gibi alanlarda 12. sınıf'a gelince işletme ve staj başlar ama öğretmen koordinatörlük yaparken ücret alamaz. söylediğim bu şekildedir. zaten 1-2 seneye de 12. sınıf şeklinde bir kademe olmayacak gibi, malum ortaöğretim yeniden dizayn ediliyor

ilksms
Geri