:alkis: tam alkışlanacak gerçekler. Bir türlü birleşemedik. birbirimiz kırdık. Allah sonumuzu hayır etsin.denizlerb' Alıntı:boşverin bu işleri. eğitim özelleşsin. bu hükümet solcuları işten çıkarsın. başka hükümet gelirse o da sağcıları işten çıkarsın. altta kalanın canı çıksın vesselam. bi survivor zevkimiz vardı, onuda başka bir başlıkta eleştirmişler.
:++:serkanozen1' Alıntı:Biz de haksızlıklara karşı eylem yapıyoruz ama iş bırakmadan..
Bakınız serbest kıyafet..
İş bıraktığınızda çocukların hakkı ne olacak?
İşe gelmediğiniz halde alacağınız paralar ne olacak?
realxtraz' Alıntı:cemocu forumda eylem duyurusu mu yapılır. ilahi teksen
Ben sadece yöntemi eleştiriyorum arkadaşımm...pasha34' Alıntı:Hocam okulların son haftaları ders işlenmiyor zaten sınavlar var, lise son sınıflar ve orta sonların ayrı sınavları var okulda yoklar zaten...
Bununla birlikte sizin yaptığınız eylem başörtüsü eylem olmasına rağmen sendikanız buna cesaret edemedi veya dürüst davranmadı bunu kıyafet eylemi halimde lanse edildi. ne kadar başarılı olduğu da muallak çünkü kimseden savunma istenmedi idareciler korktular veya desteklediklerinden dolayı yada meb üzerine gitmedi.
Not1: Başı örtülü arkadaşlarımın için sevindim.
Not2: öğrencilerim bana öğretmenler eylem yapıyor bizde kravat takmayalım, pantolon başka giyelim diyerek tepkiler oluyor.
Ayrıca siz eylem yapıyorsanız başkaları eylem yaparken de eleştirmemelisiniz.
Hocam ayıptır yaa.. Bu forumda her görüşten insan var lütfen herkese saygılı olalım.. Ben muhafazakar birisi olarak demokratik olan her sendika eylemini destekliyorum desteklemediğim varsa da en azından saygı duyuyorum.. Lütfen..!!realxtraz' Alıntı:cemocu forumda eylem duyurusu mu yapılır. ilahi teksen
serkanozen1' Alıntı:Biz de haksızlıklara karşı eylem yapıyoruz ama iş bırakmadan..
:alkis: her kesimin anlaması geren bir yazı. Muhteşemsiniz sayın hocamokadda' Alıntı:---------------------------------------------------
1* Polis arabası devirip yakmadığınız sürece ...
2* Eylem bahanesi adı altında DEVLET ve Devlet kurumlarına başkaldırmadığınız sürece ...
3* Militarist ve militanist söylemlere alkış tutmadığınız sürece ...
4* Apo posterinin yanında Türk Bayrağını sallayarak, Apo'yu itibarlaştırıp, 75 milyon Türk Milletini veya diğerlerinin söylemiyle Türkiye Halkını itibarsızlaştırmadığınız sürece ...
---------------------------------------------------
Tepkinizi anlıyor, eyleminizde başarılar diliyorum .
:alkis:eskisehir' Alıntı:serkanozen1' Alıntı:Biz de haksızlıklara karşı eylem yapıyoruz ama iş bırakmadan..
http://www.google.com.tr/#output=search ... afe=active
?
Not: harranlıyım.
denizlerb' Alıntı:boşverin bu işleri. eğitim özelleşsin. bu hükümet solcuları işten çıkarsın. başka hükümet gelirse o da sağcıları işten çıkarsın. altta kalanın canı çıksın vesselam. bi survivor zevkimiz vardı, onuda başka bir başlıkta eleştirmişler.
eskisehir' Alıntı:serkanozen1' Alıntı:Biz de haksızlıklara karşı eylem yapıyoruz ama iş bırakmadan..
?
eskisehir' Alıntı:serkanozen1' Alıntı:Biz de haksızlıklara karşı eylem yapıyoruz ama iş bırakmadan..
?
yazdıklarına şapka çıkarıyorum :alkis:okadda' Alıntı:---------------------------------------------------
1* Polis arabası devirip yakmadığınız sürece ...
2* Eylem bahanesi adı altında DEVLET ve Devlet kurumlarına başkaldırmadığınız sürece ...
3* Militarist ve militanist söylemlere alkış tutmadığınız sürece ...
4* Apo posterinin yanında Türk Bayrağını sallayarak, Apo'yu itibarlaştırıp, 75 milyon Türk Milletini veya diğerlerinin söylemiyle Türkiye Halkını itibarsızlaştırmadığınız sürece ...
---------------------------------------------------
Tepkinizi anlıyor, eyleminizde başarılar diliyorum .
realxtraz' Alıntı:cemocu forumda eylem duyurusu mu yapılır. ilahi teksen
cemocu cemocu cemocu (hizli oku)serkanaytekin' Alıntı:realxtraz' Alıntı:cemocu forumda eylem duyurusu mu yapılır. ilahi teksen
sen cemocu dersen, millette senin sevip, saydığın, taktir ettiğin, izinde gittiğin düşünce için bir şey derse bir yerinin zoruna gider sonra![]()
:+1:ttalan46' Alıntı::alkis: tam alkışlanacak gerçekler. Bir türlü birleşemedik. birbirimiz kırdık. Allah sonumuzu hayır etsin.denizlerb' Alıntı:boşverin bu işleri. eğitim özelleşsin. bu hükümet solcuları işten çıkarsın. başka hükümet gelirse o da sağcıları işten çıkarsın. altta kalanın canı çıksın vesselam. bi survivor zevkimiz vardı, onuda başka bir başlıkta eleştirmişler.
?
denizlerb' Alıntı:boşverin bu işleri. eğitim özelleşsin. bu hükümet solcuları işten çıkarsın. başka hükümet gelirse o da sağcıları işten çıkarsın. altta kalanın canı çıksın vesselam. bi survivor zevkimiz vardı, onuda başka bir başlıkta eleştirmişler.
LionKing' Alıntı:arkadaşlar kinayine sormuyorum, eğitim- iş sendikasına üye değilim, çok takip edemedim ama taslağı okudum, burda paralı eğitim iş güvencesi gidiyor gibi şeyler yazıyor nerde yazıyo, ben mi kaçırdım... anlamadım....???
serkanozen1' Alıntı:Biz de haksızlıklara karşı eylem yapıyoruz ama iş bırakmadan..