zince' Alıntı:Amway'in leke çıkarıcı spreyini kullanıyorum. tavsiye ederim. lekenin üzerine sıkıp hemen makinede yıkamak gerekiyor sonrası misss.. oğlumun lekeli kıyafetleri için kullanıyorum...
ozgur24' Alıntı:salca lekesine en iyi pril döküp citiletin sıcak suyla yıkarsaniz gecer... olmadi kosla gercekten temizliyor...
ben de koslayı ney denediysem çıkmadı vallaşeffaf' Alıntı:şu koslayı kullanmayı bir türlü beceremedim. içinde bekletiyorum ana yıkama gözüne de katıyorum ama, lekeler kalıyor çok çitilemediğimden mi ki acaba.. rahmetli anneannem, beyazları leğende deterjanlı suda balkonda, güneş lekeleri çıkarsın diye koyardı. sonra bir yıkardı. güneşte kuruyan çamaşırlar bir garip kokuyor bir de, güzel kuruyor ama kokusunu sevmiyorum :shock:
ben güneşle çıkardım yağlı salçalı yemek lekesinibilisimci_009' Alıntı:Ya bayanlar hayrına bana bir yardımcı olun.
Turkuaz renkli bir kazağım var ve farkında olmadan salça lekesi olmuş.makinede yıkandı ama çıkmamış.Aynısından bulsam hiç uğraşmıyacağım ama yok bulamadım.Salça lekesini çıkarmanın bir yolu varmı???
yesimk06' Alıntı:ben güneşle çıkardım yağlı salçalı yemek lekesinibilisimci_009' Alıntı:Ya bayanlar hayrına bana bir yardımcı olun.
Turkuaz renkli bir kazağım var ve farkında olmadan salça lekesi olmuş.makinede yıkandı ama çıkmamış.Aynısından bulsam hiç uğraşmıyacağım ama yok bulamadım.Salça lekesini çıkarmanın bir yolu varmı???
Sonucu bildiririm sizeamwayin ürünlerinden bende çok memnunumda leke çıkarıcısnı hiç denemedim, çocuk kıyafetleri için kullanıldığında alerji yapmıyo mu?zince' Alıntı:Amway'in leke çıkarıcı spreyini kullanıyorum. tavsiye ederim. lekenin üzerine sıkıp hemen makinede yıkamak gerekiyor sonrası misss.. oğlumun lekeli kıyafetleri için kullanıyorum...