ücretsiz zahmetsiz leke çıkarma yöntemi %100

Kodla Büyü

yesimk06

Süper Üye
Süper Üye
Lekeli çamaşırı yıkıyorum, kosla döküyorum, makinadan cıkarıyorum bakıyorum leke duruyor. Hiç dert etmiyorum kuruması için güneşe astığımda gneş hiç leke kalmayacak şekilde lekeyi alıp götürüyor. Yani anlayacağınız leke çıkarıcı vs kullanmaya hiç gerek yok.

Bu çamaşırın hem solmasına hemde yıpranmasına neden olur. En iyisi mi koslayı dök sıcak suda beklet sonra makineye at.

İyi de koyu renkli çamaşırlar zaten lekeyi belli etmiyor, lekenin çıkması için çamaşırın kurumasını beklemek yeterli oluyor. Güneş'te çokça tutmaya gerek yok zaten. Açık renkli ve beyaz kıyafetlerde özellikle çocukların yemek lekeleri için çok iyi oluyor. Kosla lekeyi döktüğün gibi çıkartmıyor, citileyip uğraşman gerekiyor.

Keçeli kalemle kravatıma dokunmuştum kravatn rengi de açıktı leke oluşmuştu defalarca yıkamama rağmen gitmedi dolabımda duruyordu. Günlerden bir gün kosla çıkarmaz mı dedik acaba koslayı döküp makinaya attık çıktığında lekeden eser yoktu.

Bizzat görmesem inanmazdım vallah. :)

şu koslayı kullanmayı bir türlü beceremedim. içinde bekletiyorum ana yıkama gözüne de katıyorum ama, lekeler kalıyor çok çitilemediğimden mi ki acaba.. rahmetli anneannem, beyazları leğende deterjanlı suda balkonda, güneş lekeleri çıkarsın diye koyardı. sonra bir yıkardı. güneşte kuruyan çamaşırlar bir garip kokuyor bir de, güzel kuruyor ama kokusunu sevmiyorum :shock:

Ya bayanlar hayrına bana bir yardımcı olun.
Turkuaz renkli bir kazağım var ve farkında olmadan salça lekesi olmuş.makinede yıkandı ama çıkmamış.Aynısından bulsam hiç uğraşmıyacağım ama yok bulamadım.Salça lekesini çıkarmanın bir yolu varmı???

Amway'in leke çıkarıcı spreyini kullanıyorum. tavsiye ederim. lekenin üzerine sıkıp hemen makinede yıkamak gerekiyor sonrası misss.. oğlumun lekeli kıyafetleri için kullanıyorum...

salca lekesine en iyi pril döküp citiletin sıcak suyla yıkarsaniz gecer... olmadi kosla gercekten temizliyor...

zince' Alıntı:
Amway'in leke çıkarıcı spreyini kullanıyorum. tavsiye ederim. lekenin üzerine sıkıp hemen makinede yıkamak gerekiyor sonrası misss.. oğlumun lekeli kıyafetleri için kullanıyorum...

ozgur24' Alıntı:
salca lekesine en iyi pril döküp citiletin sıcak suyla yıkarsaniz gecer... olmadi kosla gercekten temizliyor...

her iki yöntemi de bir deneyim inşallah çıkar.Bilgilendirme için Teşkkürler...

şeffaf' Alıntı:
şu koslayı kullanmayı bir türlü beceremedim. içinde bekletiyorum ana yıkama gözüne de katıyorum ama, lekeler kalıyor çok çitilemediğimden mi ki acaba.. rahmetli anneannem, beyazları leğende deterjanlı suda balkonda, güneş lekeleri çıkarsın diye koyardı. sonra bir yıkardı. güneşte kuruyan çamaşırlar bir garip kokuyor bir de, güzel kuruyor ama kokusunu sevmiyorum :shock:
ben de koslayı ney denediysem çıkmadı valla

bilisimci_009' Alıntı:
Turkuaz renkli bir kazağım var ve farkında olmadan salça lekesi olmuş.makinede yıkandı ama çıkmamış.Aynısından bulsam hiç uğraşmıyacağım ama yok bulamadım.Salça lekesini çıkarmanın bir yolu varmı???
ben güneşle çıkardım yağlı salçalı yemek lekesini

yesimk06' Alıntı:
bilisimci_009' Alıntı:
ben güneşle çıkardım yağlı salçalı yemek lekesini

Yönteminizi birde ben deneyim bakalım çıkacakmı :) Sonucu bildiririm size

zince' Alıntı:
amwayin ürünlerinden bende çok memnunumda leke çıkarıcısnı hiç denemedim, çocuk kıyafetleri için kullanıldığında alerji yapmıyo mu?

kosla nın ne elde halı temizleyicisi ne leke çıkarıcısı ... domestosun leke çıkarıcısını aldım o da hiç bir işe yaramadı. hiç memnun kalmadım. oğlum 17 aylık. çoğu kıyafeti meyve mama lekeli. en iyi çözüm üzerine bulaşık deterjanı döküp çitileyip biraz beklettikten sonra makinaya atmak.

ben leke çıkarıcı olarak a-101 de satılan aspirin i kullanıyorum çok iyi değil ama fiyatına göre süper
arilein leke çıkarıcısı çok iyiymiş elimdeki stoklar bitince onu alcam
amway ürünlerinden memnun kalanlar lock tdan da memnun mu ben hiç bir işe yaradığını görmedim de

Ben ariel leke cıkarıcı kullanıyorum
Leke üzerine dokup 10 dk bekletip elde yada makinede yıkıyorum sonuc % 100 e yakın, cok iyi . Ama şu da bir gercek, guclu bir kimyasal yani sağlıklı oldugunu dusunmuyorum cunku ele degdıgınde 5 10 dakikada elim yanıyor beyazlasıyor. Bu yuzden 2 durulama yaptrırıyorum.

BBNET
Geri