hacounter
Aktif Üye
bende fakirim hocamhacounter' Alıntı:bu forumda ben gibi fakir yok galiba
uhaha:
uhaha:
bfire' Alıntı:Arkadaşlar bu konuda biraz bilgi almak istiyorum![]()
Bu hosting i aldığımızda parayla aldığımız hostinglerden farkı olacak mı ?.
Bir de madem reklam da koymuyorlar bu adamların kazancı neki neden bedava hosting veriyorlar.?
hacounter' Alıntı:bfire' Alıntı:Arkadaşlar bu konuda biraz bilgi almak istiyorum![]()
Bir de madem reklam da koymuyorlar bu adamların kazancı neki neden bedava hosting veriyorlar.?
hocam reklamını sana yapmış oluyorlar. birde yeni farkettim kırık linkiniz varsa anasayfasına yönlendiriyor.
farkı ise normale göre biraz yavaş.
çok profesyonel bir site değil ise tavsiye ederim.
http://www.ercanpen.com/ ben burda kullanıyorum
yeni.formator' Alıntı:sadece alan adına ücret ödeyip, burda barındırabilmemiz güzel. Sitede kırık link olmadığında da hiçbir reklam ya da problem yok gibi görünüyor. Yani siteyi 10-15 TL ye mal edebiliriz. Mantıklı görünüyor aslında.
Bu şekilde kullanan arkadaşlar varsa, yorum yapabilirler mi ?
hocam senin site... referanslar.. iletişim...hizmetler dediğinde reklam sayfasına düşüyor... boş linkmiydi..hacounter' Alıntı:bfire' Alıntı:Arkadaşlar bu konuda biraz bilgi almak istiyorum![]()
hocam reklamını sana yapmış oluyorlar. birde yeni farkettim kırık linkiniz varsa anasayfasına yönlendiriyor.
farkı ise normale göre biraz yavaş.
çok profesyonel bir site değil ise tavsiye ederim.
http://www.ercanpen.com/ ben burda kullanıyorum
Domain aldığınız yerden DNS'leri bu hosta yönlendirmelisiniz. Yukarıda kendi DNS'lerini vermişler.muzo696' Alıntı:Your domain is not yet pointing our server, so services such as FTP, Website Builder or File Manager may not work. You need to update nameservers to ns01.000webhost.com, ns02.000webhost.com for your domain. This warning will be removed once your domain will start resolving to our server (24-48 hours after the nameserver update). How to update the nameservers?
BUHATAYI ALIYORUM VE FTP YE BAGLANAMIYORUM NEDIR BUNUN ÇÖZÜMÜ BİLEN VARMI ARKADAŞLAR
tr uzantılı domainleri nic.tr den alıyorsunuz. Diğer domain başvuruları için bir çok firma var bunlardan bir kaçı...muzo696' Alıntı:domain almadım hıc bır yerden nasıl alınır nasıl yonlendırecem yardımcı olurmusunuz...