ücretsiz web hosting 1500 mb

Kodla Büyü
hacounter' Alıntı:
bfire' Alıntı:
Arkadaşlar bu konuda biraz bilgi almak istiyorum :oops:

Bu hosting i aldığımızda parayla aldığımız hostinglerden farkı olacak mı ?.
Bir de madem reklam da koymuyorlar bu adamların kazancı neki neden bedava hosting veriyorlar.?

hocam reklamını sana yapmış oluyorlar. birde yeni farkettim kırık linkiniz varsa anasayfasına yönlendiriyor.
farkı ise normale göre biraz yavaş.
çok profesyonel bir site değil ise tavsiye ederim.
http://www.ercanpen.com/ ben burda kullanıyorum

sevgili hocam!

bu sitenizde Hizmetler alt sayfalarında kullandığınız kod script neyse bizimle paylaşabilir misiniz?
yada elinde olan arkadaşım paylaşırsa sevinirim.
teşekkürler!

muzo696' Alıntı:
benım alacagım com lu domain alınmış gözüüyor ne yapabılırım
Yapacağınız bir şey yok yaa net veya diğer uzantıları alacaksınız yada başka isim bakacaksınız.

hocam 000webhost uyelık actı ama alacagım domain adı ile...

ücretsiz com lu domain nasıl alırım yardım..

muzo696' Alıntı:
hocam 000webhost uyelık actı ama alacagım domain adı ile...

ücretsiz com lu domain nasıl alırım yardım..
Yalışınız olmasın hocam.Alınmış cuom lu domanin iki kere verilmez.Ama
***.com yada ***.com.tr farklıdır.

Free hostlar her sistemi desteklemez. Örneğin xoops destek sitesinde bununla ilgili bir problem yaşandı. Birisi free hosta kurmuş yok şu çalışmıyor burda hata var vs.. Gibi sorunları yazdı. En son gidip ücretli host almış çalıştığını belirtti.

HAzır portalların hangilerini destekleyip desteklemediğine bakmak lazım. Bazen modül yada bileşenler bile çalışmayabilir.

2005 Yıllarında hosting fiyatlarının yüksek olması sebebiyle free host kullanıyordum. 2006 Yıllarında uygun fiyatlı yüksek kapasiteli hostinge geçince rahat ettim. Şimdi de çok şükür kendi sunucularımız var :)

Ben açıkçası free hostlarla uğraşmam bir sıkıntı çıkacak karşınıza scripte kabahat bulacaksınız yana döne forumlarda arama yapacaksınız. Hatayı bulamayacaksınız en son host satın alacaksınız bakacaksınız çalışıyor :) Kaybettiğiniz zamana yanacaksınız.

BBNET
Geri