Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çoklu ortam tasarım inceleme uzmanı?? konuyla ilgili bilgisi olan
Değişiklik branş ayrımı nedeniyle yapılan mecburi teknik bir düzenleme:
Yenisi:
d) Çoklu ortam tasarım inceleme uzmanı: Fiilî olarak görev yapıyor olmak kaydıyla öğretmenlik mesleğinde beşinci yılını tamamlamış ve Millî Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarına öğretmen olarak atanacakların atamalarına esas olan bilişim teknolojileri veya bilgisayar ve öğretim teknolojileri alanlarında öğretmen olarak atanmış veya ilgili alanlarda öğretim elemanı olarak beşinci yılını tamamlamış ya da en az doktora derecesine sahip akademik kadrodaki kişiyi
d) Çoklu ortam tasarım inceleme uzmanı: Fiilî olarak görev yapıyor olmak kaydıyla öğretmenlik mesleğinde beşinci yılını tamamlamış ve Millî Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarına öğretmen olarak atanacakların atamalarına esas olan bilişim teknolojileri alanında öğretmen olarak atanmış veya ilgili alanda öğretim elemanı olarak beşinci yılını tamamlamış ya da en az doktora derecesine sahip akademik kadrodaki kişiyi