(Ücretsiz) e-Kilit - Akıllı Tahta Koruma Yazılımı

Kodla Büyü
mehcan hocam tahtalarda pardus yüklü e kilit normal bir şekilde çalışıyor ancak 1 2 flash bellekte anahtar listesinde kayılı değil diy uyarı veriyor. flashlarda nahara yüklü ve anahtar listesinde de var.E pardus tan sonra yönetici diski ile anahtar listelerini güncelledim ama hala flash bellekten açmıyor sorun ne olabilir?
Hocam kilit yazılımı güncel mi? Güncel sürümde fat32-ntfs farketmeksizin algılaması gerekir.

Aşağıdaki mesajada bakınız hocam.
hiboz hocamın bahsettiği durum olabilir mi?
Flaşta ventoy yüklü ise eğer ventoy flaş belleği fat32 ve NTFS olarak 2 parçaya ayırıyor. USB anahtar tanıtırken bu iki alana da kurulum yapın. Veya gizli dosya olarak görünen mehcan.dat dosyasını diğer alana kopyalayın.

@mehcan hocam. Daha önce windowsa e-kiliti kurmuştuk. Pardus'a geçince şimdiye kadar kurmadık. Tekrar kurmak istiyorum. Bilgisayara kurmuş olduğumuz programı silip pardus için yeni şifre ve kayıt oluşturmak istediğimde bu "maille daha önce kayıt oluşturulmuş" (Bu kurum koduyla kurulum yapılmış gibi) uyarıalıyorum.
Bu durumda eski girişi (windows için) yapıp yine aynı şifreyi kulanmak zorundamıyız? Farklı yeni farklı kayıt oluşturmak mümkün değil mi?

@mehcan hocam. Daha önce windowsa e-kiliti kurmuştuk. Pardus'a geçince şimdiye kadar kurmadık. Tekrar kurmak istiyorum. Bilgisayara kurmuş olduğumuz programı silip pardus için yeni şifre ve kayıt oluşturmak istediğimde bu "maille daha önce kayıt oluşturulmuş" (Bu kurum koduyla kurulum yapılmış gibi) uyarıalıyorum.
Bu durumda eski girişi (windows için) yapıp yine aynı şifreyi kulanmak zorundamıyız? Farklı yeni farklı kayıt oluşturmak mümkün değil mi?
Hocam aynı kurum koduyla farklı hesap oluşturmayı engellemek için bu uyarıyı verir.
Kullandığınız kurum kodunu özelden iletirseniz sistemden kaldırabilirim. Böylece yeniden hesap oluşturabilirsiniz.

Rica ederim hocam
Hocam kilit yazılımı güncel mi? Güncel sürümde fat32-ntfs farketmeksizin algılaması gerekir.

Aşağıdaki mesajada bakınız hocam.
hiboz hocamın bahsettiği durum olabilir mi?
olmadı hocam flashları anahtar olarak kabul etmiyor, e kilit güncel tahtadaki de güncel. Yeni flash yapınca hiçbir sorun yok ama eskileri tanımadı

Hocam ana programın linux versiyonunu da yaparsanız çok makbule geçer. Çok yakında tüm bilgisayarları linuxa geçirecekler.

@mehcan hocam ana program ve server eskisi gibi windows 11 yüklü bir idareci bilgisayarında kurulu durumda, tahtalar pardus olarak kuruldu.
Şöyle bir sıkıntımız var, eskiden tüm açık tahtalar bağlı yazıp yeşil görünürken şimdi tahtalar normalde bağlı olarak görüldüğü halde; ana programda sürekli bağlı değil diye kırmızı oluyor, biraz sonra tekrar yeşil renk olup bağlandı diyor.
Programı en güncel haliyle sıfırdan başka bilgisayara kurup tahtalarda da hasari hocamın imajını attım e kilit uygulamasını da yeniden kurdum fakat hala aynı. Sanırım pardus yüklü tahtadaki client uygulamasından ana programa bağlantı arada kopuyor.
Tahtalarda windows iken hiç bir sorun yoktu. Okulumuzda kendi internet alt yapımız var, FATİH ağı değil, aynı ip havuzunda ana bilgisayar ve tahtalar.
Çözüm için ne önerirsiniz ? Teşekkürler :)

ilksms
Geri