Özel eğitim uygulama okulunda BT Rehber öğretmen olarak görevlendirildim. Bu okullarda çalışan öğretmenlerin ek dersleri %25 artırımlı mı ödenir? öylemi almalıyım? bilgisi olan var mı bu konuda? Teşekkürler iyi çalışmalar.
Hocam özel eğitim uygulamada kadrolu olmanız durumunda %25 fazla alabirilirsiniz ancak BTR kendi kadrosunun bulunduğu okul dahi olsa 30.12.2015 tarih ...7730 sayılı YEĞİTEK genelgesine göre görevlendirme çalışır bu genelge haricinde bir ödeme alamaz eğitim öğretim saati dışında yaptığı her görevin ücretini ayrıca alırÖzel eğitim uygulama okulunda BT Rehber öğretmen olarak görevlendirildim. Bu okullarda çalışan öğretmenlerin ek dersleri %25 artırımlı mı ödenir? öylemi almalıyım? bilgisi olan var mı bu konuda? Teşekkürler iyi çalışmalar.
Ekli dosyanın neresinde yazıyor hocam dediğiniz btr yüzde 25 fazla alamaz diye.Hocam özel eğitim uygulamada kadrolu olmanız durumunda %25 fazla alabirilirsiniz ancak BTR kendi kadrosunun bulunduğu okul dahi olsa 30.12.2015 tarih ...7730 sayılı YEĞİTEK genelgesine göre görevlendirme çalışır bu genelge haricinde bir ödeme alamaz eğitim öğretim saati dışında yaptığı her görevin ücretini ayrıca alır
Cimere başvuru yaptım gelen cevap;Özel eğitim uygulama okulunda BT Rehber öğretmen olarak görevlendirildim. Bu okullarda çalışan öğretmenlerin ek dersleri %25 artırımlı mı ödenir? öylemi almalıyım? bilgisi olan var mı bu konuda? Teşekkürler iyi çalışmalar.