YGS de yedek gözetmen oldum. 77 TL civarı bir ücret verdiler.bilmez' Alıntı:5 te 2 ama yedek gözetmen olarak.Yedek ne kadar alıyo ki :?:
herohamster' Alıntı:uhaha: uhaha: para içn yapmıyormuş ii muamele için...senin bu düşünce yapınlamı birlik fikri kuruyorsun...Phascolarctos cinereus' Alıntı:theghost83' Alıntı:5/0 ... adamlar işi dusunce telefonla ararlar... gorevli eksik olunca... ama kendi adamları yetincede 1 görev bile vermez kendi adamlarına 5 görev verirler.. almıycaksın bir daha görev göreceklerde nerdeeeeeeeeeee bizde o birlik beraberlik
ben zaten para için veya osym için görev almıyorum. sınava girenlere insan gibi muamele yapılsın diye görev alıyorum. çoğu para hırsıyla görev alıyor. ygs ve lys de mal mal hareketler yapıyorlar özellikle salon başkanları.
ayrıca kesinlikle haklısınz asla birlik olmaz
yine 5-0
cyln' Alıntı:5/0
ama arkadaşıma 5/4 çıkmış...
başvurularda acaba tercihin önemi var mı?
ben 5 inde de önce ünv deki tüm fakülteleri seçmiş sona kalan bikaç taneyi de meb okullarından yazmıştım...
5/0 olmasının sebebi olabilir diye düşünüyorum... sizce?
Herkes sevabına yapıyor zaten ))) hele de biz öğretmenlerin zaten paraya ihtiyacı yohhhbote22' Alıntı:5-0 demişlerdi de inanmamıştım. cidden çıkmıyormuş be valla ben para için yapıyorum. Kim ne derse desin.
ramkan' Alıntı:....
Sm yedek gözetmen yazıyo bu ne demek ? görev yerinde ise merkez yazıyor ?
BUradan şu Sonuç Çıkıyor: Bir ilde Fazla üniversite olması iyi değil uhaha:tzcn' Alıntı:cyln' Alıntı:5/0
ama arkadaşıma 5/4 çıkmış...
başvurularda acaba tercihin önemi var mı?
ben 5 inde de önce ünv deki tüm fakülteleri seçmiş sona kalan bikaç taneyi de meb okullarından yazmıştım...
5/0 olmasının sebebi olabilir diye düşünüyorum... sizce?
Görevlendirme ilkelerine göre üniversite personeli bittikten sonra müdür ve yardımcılar ardından öğretmenlerden karşılanır. Bunlar içerisinden hiç görev almamıştan çok görev alana doğru sıralanır. Herkesin 10000 puanı vardır görev aldıkça düşer, görevlendirme yüksek puanlılardan başlar, arkadaşınız büyük ihtimalle daha önce görev istememişti.