asıl şaka gibi olan sizlersiniz. bütün türkiyedeki öğretmenler bu sınavları protesto etmeye çalışıyor, hemde bu sitede bununla ilgili kaç başlık var, kalkmış hiçbiri çıkmadı diyosunuz... iyi olmuş çıkmadığı...angel_33' Alıntı:Şaka gibi ya hepsine başvurdum,1 görev bile çıkmamış![]()
hayalcisuat' Alıntı:asıl şaka gibi olan sizlersiniz. bütün türkiyedeki öğretmenler bu sınavları protesto etmeye çalışıyor, hemde bu sitede bununla ilgili kaç başlık var, kalkmış hiçbiri çıkmadı diyosunuz... iyi olmuş çıkmadığı...angel_33' Alıntı:Şaka gibi ya hepsine başvurdum,1 görev bile çıkmamış![]()
oooh afferim sana çocuklar gibi, kullanıcı adına gönderme, alay etme, en sonunda da işime karışma lafları...angel_33' Alıntı:hayalcisuat' Alıntı:asıl şaka gibi olan sizlersiniz. bütün türkiyedeki öğretmenler bu sınavları protesto etmeye çalışıyor, hemde bu sitede bununla ilgili kaç başlık var, kalkmış hiçbiri çıkmadı diyosunuz... iyi olmuş çıkmadığı...angel_33' Alıntı:Şaka gibi ya hepsine başvurdum,1 görev bile çıkmamış![]()
Hayal aleminde yaşamayı bırakın lütfen..sizin söylediğiniz gibi olsa görev çıkardı.Demek protesto olarak herkes başvurmuşBu arada yapılabilecek bir eylem kesinlikle bu değildir. hiçbir getirisi olmayacak ,götürüsü olacak birşeydir. Bu görevi memurlara sunsalar hepsi dünden razı olurlar.. öğretmen hariç kimsenin yapamayacağı bir işmiş gibi protesto kararlarına karşıyım. ÖSYM için alternatif çok, kendinizi çok değerli hissetmeyiniz ve kendi işinize bakınız!
Bi de utanmadan konu açmış, böyleleri olduğu sürece daha çok kişi öğretmenlere hakaret eder.hayalcisuat' Alıntı:asıl şaka gibi olan sizlersiniz. bütün türkiyedeki öğretmenler bu sınavları protesto etmeye çalışıyor, hemde bu sitede bununla ilgili kaç başlık var, kalkmış hiçbiri çıkmadı diyosunuz... iyi olmuş çıkmadığı...angel_33' Alıntı:Şaka gibi ya hepsine başvurdum,1 görev bile çıkmamış![]()
yazık ya Okuduğun üniversiteye yazık.angel_33' Alıntı:hayalcisuat' Alıntı:asıl şaka gibi olan sizlersiniz. bütün türkiyedeki öğretmenler bu sınavları protesto etmeye çalışıyor, hemde bu sitede bununla ilgili kaç başlık var, kalkmış hiçbiri çıkmadı diyosunuz... iyi olmuş çıkmadığı...angel_33' Alıntı:Şaka gibi ya hepsine başvurdum,1 görev bile çıkmamış![]()
Hayal aleminde yaşamayı bırakın lütfen..sizin söylediğiniz gibi olsa görev çıkardı.Demek protesto olarak herkes başvurmuşBu arada yapılabilecek bir eylem kesinlikle bu değildir. hiçbir getirisi olmayacak ,götürüsü olacak birşeydir. Bu görevi memurlara sunsalar hepsi dünden razı olurlar.. öğretmen hariç kimsenin yapamayacağı bir işmiş gibi protesto kararlarına karşıyım. ÖSYM için alternatif çok, kendinizi çok değerli hissetmeyiniz ve kendi işinize bakınız!
sen yapıyorsan o işi herkes yapar haklısın. Kendini değersiz hissetmekte haklısın. Er kişi kendinden bilir işi. Keşke bu acziyet ve özgüven eksikliği ile hizmetli olsaydın fazla maaş ve kendine yakışan bir iş yapmış olurdun. Sınavlarda da full gorev alırdın malum cay kahve temizlik hatta secimlerde sandık taşıma falan hep görevli onlar.angel_33' Alıntı:hayalcisuat' Alıntı:asıl şaka gibi olan sizlersiniz. bütün türkiyedeki öğretmenler bu sınavları protesto etmeye çalışıyor, hemde bu sitede bununla ilgili kaç başlık var, kalkmış hiçbiri çıkmadı diyosunuz... iyi olmuş çıkmadığı...angel_33' Alıntı:Şaka gibi ya hepsine başvurdum,1 görev bile çıkmamış![]()
technolog' Alıntı:sen yapıyorsan o işi herkes yapar haklısın. Kendini değersiz hissetmekte haklısın. Er kişi kendinden bilir işi. Keşke bu acziyet ve özgüven eksikliği ile hizmetli olsaydın fazla maaş ve kendine yakışan bir iş yapmış olurdun. Sınavlarda da full gorev alırdın malum cay kahve temizlik hatta secimlerde sandık taşıma falan hep görevli onlar.angel_33' Alıntı:hayalcisuat' Alıntı:asıl şaka gibi olan sizlersiniz. bütün türkiyedeki öğretmenler bu sınavları protesto etmeye çalışıyor, hemde bu sitede bununla ilgili kaç başlık var, kalkmış hiçbiri çıkmadı diyosunuz... iyi olmuş çıkmadığı...angel_33' Alıntı:Şaka gibi ya hepsine başvurdum,1 görev bile çıkmamış![]()
angel_33' Alıntı:hayalcisuat' Alıntı:asıl şaka gibi olan sizlersiniz. bütün türkiyedeki öğretmenler bu sınavları protesto etmeye çalışıyor, hemde bu sitede bununla ilgili kaç başlık var, kalkmış hiçbiri çıkmadı diyosunuz... iyi olmuş çıkmadığı...angel_33' Alıntı:Şaka gibi ya hepsine başvurdum,1 görev bile çıkmamış![]()
Rüzgara Karşı'' Alıntı:ösym dediniz de aklıma torpil geldi nedense
az önce tesadüfen bir ilana baktım, öğretim görevlisi alımında özel şart olarak yüksek öğretim kurumunda deneyimi olmak var. muhtemelen alınacak kişi belli... yanılıyor muyum? zaten fakülte/myo yönetimi ile diyaloğu iyi olanlar ders veriyor
birçok alanda yüksek öğrenim kurumlarında deneyim istemiyor da nedense şimdi ister oldular... siz karşılaştınız mı böyle özel şartlara?
pehepe' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:ösym dediniz de aklıma torpil geldi nedense
az önce tesadüfen bir ilana baktım, öğretim görevlisi alımında özel şart olarak yüksek öğretim kurumunda deneyimi olmak var. muhtemelen alınacak kişi belli... yanılıyor muyum? zaten fakülte/myo yönetimi ile diyaloğu iyi olanlar ders veriyor
birçok alanda yüksek öğrenim kurumlarında deneyim istemiyor da nedense şimdi ister oldular... siz karşılaştınız mı böyle özel şartlara?
ilk defa sizden duyuyorum.. tamam deneyim isteniyor ama yükseköğretimde kurumu diye bir tabir olamaz !!
dışarıdan fakülte/myo'larda ders vermiş olmayı kastediyor, yani kendi adamı- Yükseköğretim Kurumlarında ders verme deneyimi olmak.
:+1: :+1: :+1:by_rebel' Alıntı:Bi de utanmadan konu açmış, böyleleri olduğu sürece daha çok kişi öğretmenlere hakaret eder.hayalcisuat' Alıntı:asıl şaka gibi olan sizlersiniz. bütün türkiyedeki öğretmenler bu sınavları protesto etmeye çalışıyor, hemde bu sitede bununla ilgili kaç başlık var, kalkmış hiçbiri çıkmadı diyosunuz... iyi olmuş çıkmadığı...angel_33' Alıntı:Şaka gibi ya hepsine başvurdum,1 görev bile çıkmamış![]()
aynenyigido03' Alıntı:bana da![]()