amip33' Alıntı:1-amip33 :mrgreen:
Gönder yazıyı cevaplayım göndereyim hemen.
Bak 2 numaraya s_kajmeran hocana yolla, onun daha güzel yazar benden.
O kadar eminimki kendimden ayran değil ev araba falan ne varsa girerim, gerçi birşeyim yok ama yine girerim. :mrgreen: :mrgreen:s_kajmeran' Alıntı:@amip33 benim yazdıklarımda farklı değil
Arkadaş okuduktan sonra hangimizin daha karamsar olduğunu yazsın buraya... Kaybeden diğerine ayran ısmarlar; anlaştık mı?![]()
Arkadaştan cevap bekliyoruzamip33' Alıntı:O kadar eminimki kendimden ayran değil ev araba falan ne varsa girerim, gerçi birşeyim yok ama yine girerim. :mrgreen: :mrgreen:s_kajmeran' Alıntı:@amip33 benim yazdıklarımda farklı değil
Arkadaş okuduktan sonra hangimizin daha karamsar olduğunu yazsın buraya... Kaybeden diğerine ayran ısmarlar; anlaştık mı?![]()
Girdik... :mrgreen:s_kajmeran' Alıntı:Arkadaştan cevap bekliyoruzamip33' Alıntı:O kadar eminimki kendimden ayran değil ev araba falan ne varsa girerim, gerçi birşeyim yok ama yine girerim. :mrgreen: :mrgreen:s_kajmeran' Alıntı:@amip33 benim yazdıklarımda farklı değil
Ayranına...
Sana söylemiştim.. :mrgreen:s_kajmeran' Alıntı:Tühhh...![]()
Neyse birdaha sen daha karamsar olursun, ödeşiriz.. :mrgreen:s_kajmeran' Alıntı:Ücretini gönderemde bozulmadan siz alın için bari :cry:
amip33' Alıntı:Neyse birdaha sen daha karamsar olursun, ödeşiriz.. :mrgreen:s_kajmeran' Alıntı:Ücretini gönderemde bozulmadan siz alın için bari :cry: