bayghost' Alıntı:Ahmet hocam güzel bir çalışma çıkartmışsın yine, teşekkürler :alkis:
SuniBedi' Alıntı:Flashta tam ekrana aldığımızda yazı yazamıyoruz. Tam ekran modunda cevap vermek istiyorum tıkladığımızda sanl klavye olursa fena olmaz. en azından tam ekranda oynamış oluruz.
SuniBedi' Alıntı:Güzel bir oyun. Bende labda öğrencilere tavsiye edeceğim.
Android versiyonu olsaydı hazır tabletleri aktive ederken bunuda yuklerdik. Bi tasla iki kuş.
julian41' Alıntı:Hocam harika olmuş. Sorular da gayet başarılı bence. Emeğinize sağlık, tebrikler :+1:
<iframe style="overflow: hidden; width: 770px; height: 1250px;" src="http://harflutfen.com/index_meb.php" frameborder="0" scrolling="no" width="770" height="1250"></iframe>
ahmetfx' Alıntı:SuniBedi' Alıntı:Güzel bir oyun. Bende labda öğrencilere tavsiye edeceğim.
Android versiyonu olsaydı hazır tabletleri aktive ederken bunuda yuklerdik. Bi tasla iki kuş.
Hazırlayabilirsem HTML-Javascript şeklinde yapmaya çalışacağım, Android programlamaya başlamayı düşünüyorum ama çok vakit alır tahminimce.
kdoksan' Alıntı:ahmetfx' Alıntı:SuniBedi' Alıntı:Güzel bir oyun. Bende labda öğrencilere tavsiye edeceğim.
Hazırlayabilirsem HTML-Javascript şeklinde yapmaya çalışacağım, Android programlamaya başlamayı düşünüyorum ama çok vakit alır tahminimce.
Ahmet adobe air ve FLASH cs6 kullanarak ios ve android için kodlayabilirsin.Sonuçta hali hazırda flash ve as3 versiyonu var elinde.