Bu doğru mu evden çalışmak ?? ne iş yapıyor acaba merak ettimvar benim zümrem her yıl bir görevlendirme ile evden çalışıyor. Yeğitekden bir mesaj gelmişti başvursaydınız keşke. İl , ilçe meblere sorun bir. Meb de büroya falan bir yerlere alıyorlar bilişimcileri.
Evden değil hocam. Milli eğitim bünyesinde bir büroda normal mesai çalışılıyor. Yegitek bünyesindeki ihtiyaç duyulan tasarım gibi konularda çalışılıyor diye biliyorum.Bu doğru mu evden çalışmak ?? ne iş yapıyor acaba merak ettim
Şube müdürlüğü için hazırlanın ya da yaşınız ve diğer şartlar uyuyorsa müfettişlik de olabilir.Öğretmenlik dışındaki alanlara geçmek istiyorum. Ancak bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim yardımcı olur musunuz.. Kütüphanecilik düşündüm sizce başka ne olabilir.. Ya da öğretmenlik yapıp öğrenciyle uğraşmak istemiyorum var mı bir çıkar yol
online çalışılıyor hocam. Kitap tasarlıyordu interaktif. bazısı hibrit bazısı online. mesajlarınıza bakarsanız duyruları geliyor aslında. Burda bir başlıkta da konuşulmuştu.Bu doğru mu evden çalışmak ?? ne iş yapıyor acaba merak ettim
Kurumlar arası geçişte iş referansa (torpile) bakıyor maalesef.Kütüphane şefi yada ilçe gençlik spor müdürü nasıl oluyor bilen var mı
Hocam ha gi il ben yeğitek e de başvurdum Henüz cevap gelmedi1. İdarecilik sınavlarına girip müdür, müdür yardımcısı olabilirsiniz.
2. Şube müdürlüğü sınavına girip şube müdürü olabilirsiniz.
3. Müfettişlik sınavlarına girip, müfettiş, müfettiş yardımcısı olabilirsiniz.
4. KPSS'ye girip düz memurluğu tercih edebilirsiniz.
5. YKS'ye girip uzaktan bilgisayar mühendisliği bitirip ünvan değişikliği sınavı ile MEB'de mühendis kadrosuna geçebilirsiniz.
6. Yukarıda arkadaşların da dediği gibi YEĞİTEK'in görevlendirmelerine başvurup 6 aylık görevlendirme alarak içerik geliştirme sürecine dahil olabilirsin.
Okulumuzdaki İngilizce öğretmeni başvurdu. İlçe MEM'e görevlendirildi. İlçe MEM'de okula gönderdi. Müdür, arkadaşa bir oda tahsis etti. Orada uzaktan çalışıyor.
Giresun, Keşap hocam. Cevap gelmediyse büyük ihtimal size görev çıkmamıştır. Çünkü görevlendirmeler Ocak ayında 6 aylık olarak yapıldı.Hocam ha gi il ben yeğitek e de başvurdum Henüz cevap gelmedi
Bana da çok mantıklı geliyor okul ortamına alışmış olmasam kesinlikle giderdimBen halk eğitimi merkezinde yıllardır çalışıyorum ve kursiyer sayısını denkleştirip kurs açmak dışında bir sorunumuz olmuyor. Bilgisayar işletmenlik ve web tasarım kursları veriyorum yetişkinlere ve okullardan çok çok farklı ve de sadece işinizi yaptığınız bir kurum. Tavsiyem yakınınızda bir halk eğitim varsa oraya tayin isteyin ve açabileceğiniz kurslara bakın. Bilişimcilerin en rahat edebileceği kurum …