Öğretmenlik kadar rahat meslek mi var!!!

Kodla Büyü

ogrtmnnnn

Site Gezgini
Okula gidersin keyfin yerindedir. Ders anlatırsın eksiksiz. Kaynaştırma olan otistik bir öğrenciniz vardır. Sınıfta bağırır çağırır ona buna vurur. Kendine vurur sabırla ilgilenirsin. Nöbetçisindir nöbetini tutarsın. 18:30 da dersin biter İstanbul trafiğini düşünüp eve geç gidiyorum diye içlenirken bir bakarsın arabada sürücü kısmındaki yan kapıda bir eğiklik (birisi yumruk atmış). Önce bakarsın düşünür düşünür düşünürsün. Neden ?
Öğrencilerle iddialaşan biri misin. hayır
Anlayışsız biri misin. hayır
Ders mi işlemiyorsun. hayır
Notu mu çok düşük veriyorsun. hayır

Parasında pulunda değilim arkadaşlar ama düşünüyorum da bu çocukların nasıl bir aileleri var nasıl bir aile terbiyesi almışlar. Neden öğretmenlerine zarar vermek bu kadar iyi bir davranış onlar için. Çocuklarını okula gönderipte rahatına bakan aileler oldukça ne canımız ne malımız güvende. Yaptırmıcam arabayı kalsın bakıp bakıp muutlu olsun yapan çocuk. Kırgınım artık öğrencilerime. Bu motivasyonla eğitim öğretimde çok iyi yerlere geleceğimizde kesin...Öğretmenlere laf edenlerin hangisinin malına canına zarar veriyorlar merak ediyorum. Öğretmenine sahip çıkmayan bu devlete kırgınım...

öğrencilerle aranızda bişey yoksa
birinin yerine park etmiş olabilirsiniz
meslektaşaklarınızdan birisi sizi kıskanıyordur icabına bakmıştır
bizim çevrede hatta okulumuzda öğretmenler birbirlerinin arabalarını gizli gizli çiziyorlar nerden mi biliyorum
arabamda gizli kamera var bütün 360 derece çevrede olup biteni kaydediyor.

bayan öğretmeni öldüren öğrenci sıfatlı kişi, mardinli bir ailenin çocuğuymuş. yorum sizin

ieyavuz' Alıntı:
bayan öğretmeni öldüren öğrenci sıfatlı kişi, mardinli bir ailenin çocuğuymuş. yorum sizin

Yani ilgisiz bir aile olma olasılığı daha yüksek, çok çocuk alışkanlığı doğuda daha baskın halde devam ediyor, dolayısı ile sevgisiz, ilgisiz yetişen çocuklar daha fazla bu tip ailelerde. Her ilgisiz, sevgisiz büyüyen çocuk böyle olmaz ama ilgisiz, sevgisiz yetişen çocuklar arasından böyle kişilerin çıkma ihtimali yüksektir. Yoksa Mardinli olması ile başka ne alakası olabilir hocam.

ieyavuz' Alıntı:

nasıl bir yorum yapmamızı bekliyorsun..

cumhuriyetin ilk yıllarında özellikle inönü zamanında resmen işkenceler katliyamlar yapıldı..

kürt aydınlar öldürüldü..

yıllarca kürtlerin birçok hakkı.. ana dilde konuşma hakkı bile gaspedildi..

doğuda cehalet büyüdü büyüdü..

bu cehaletten terör illeti çıktı..

ne yorumu bekliyorsun.. nasıl birşey yazalım..

tüm mardinliler böyledirmi diyelim..

allah beyin vermiş.. saksı değil.. düşün be.. düşün..

Maalesef iste...yeni bir baslik acmadan sorayim.ayni okulda 2 yil 3 ay oldu yarin sabah gorevlendirmeli mud yrd oluyorum yine ayni okulumda.bu sene ilici isteyebilir miyim.sinif ogr iken idareci.3 sene hikayesi

İlgisiz ailelerin çocukları işte şehir ile alakası yok. Ya da ilgiyi çocuğun ihtiyaçlarını giderme olarak görenlerin çocukları... Otistik öğrenci ortalığı yıkarken veliyi aradık. Söylediği söz aynen şu.."Bugün annesi evden erken çıkmış muhtemelen ilaçlarını almamıştır." Psikoloğa göndermek illa normal okula devam etsin(özel eğitim veren kurumlar çok daha iyi iken) diye diretmek ilgi güya... Madem ilaç alıyor çocuk dikkat edeceksin edemiyorsan bize ilaçları vereceksin biz içireceğiz. Sadece ilgisizlik başka bişey değil.

hipopotam' Alıntı:
bizim çevrede hatta okulumuzda öğretmenler birbirlerinin arabalarını gizli gizli çiziyorlar nerden mi biliyorum

gizli kamera ne kadara mal oluyo?

benimkini de sitenin için de park etmiştim ve baştan başa çizmişler çok sinirim bozuldu.

çok çocuklu ailelerin çocukları bazen daha anlayışlı, hoşgörülü, paylaşımı bilirken üzerine titrenmiş tek ya da iki çocuk daha sabırsız, şımarık, herşeyi yapabileceğini zanneden, ana baba tanımayanlarda var hocam...

mardin, izmir ... şimdi herkes iç içe yaşıyor. kimden ne geleceğini kestiremiyorsun. Maddi manevi bir zarar verme tutkusu.....Bir tahammülsüzlüktür, bir hırstır aldı başını gidiyor. En ufak bir olayın sonunu beklemeden direk tepki gösteriyoruz. Karşıdakinin düşüncesini yargılamada pek bir hevesliyiz. Ölen hasta yakınları doktoru döver (azraile doktor ne yapsın?), öğretmen kaşını indirdi diye bıçaklanır (disiplinsiz bir eğitim nasıl olacaksa!?!?!). Veli, öğretmeni alt ettim diye ailesine, oğluna övünç kaynağıdır(Bu sac ayağının üçüncüsü veli ise diğer ayak niye yok edilmeye çalışılıyor). Bizler kendi aramızda öyle... İllaki kazanan, alt eden biz olalım.
Savaşacak o kadar şey dururken tüm enerjimizi birbirimizden çıkarıyoruz.
biraz uzun oldu içimi döker gibi oldum kusura bakmayın...

zilal' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:

gizli kamera ne kadara mal oluyo?

benimkini de sitenin için de park etmiştim ve baştan başa çizmişler çok sinirim bozuldu.
700 TL kaliteli birşey ama sadece kalem kamerayı dikiz aynasına yada vatandaşlar en çok nereden geçiyorsa o yöne yakın bir yere gizleyerek çevirip öylede kaydedebilirsiniz o zaman maliyeti maksimum 100 tl olur gittigidiyor.com da bir sürrü modeller var.

ieyavuz' Alıntı:
ben de diyordum acaba kaçıncı mesajdan sonra doğu-batı türk-kürt olayına çekilecek...

Arkadası kutluyorum...
helal san ieyavuz helal sana :alkis: :alkis:

BBNET
Geri