Okula gidersin keyfin yerindedir. Ders anlatırsın eksiksiz. Kaynaştırma olan otistik bir öğrenciniz vardır. Sınıfta bağırır çağırır ona buna vurur. Kendine vurur sabırla ilgilenirsin. Nöbetçisindir nöbetini tutarsın. 18:30 da dersin biter İstanbul trafiğini düşünüp eve geç gidiyorum diye içlenirken bir bakarsın arabada sürücü kısmındaki yan kapıda bir eğiklik (birisi yumruk atmış). Önce bakarsın düşünür düşünür düşünürsün. Neden ?
Öğrencilerle iddialaşan biri misin. hayır
Anlayışsız biri misin. hayır
Ders mi işlemiyorsun. hayır
Notu mu çok düşük veriyorsun. hayır
Parasında pulunda değilim arkadaşlar ama düşünüyorum da bu çocukların nasıl bir aileleri var nasıl bir aile terbiyesi almışlar. Neden öğretmenlerine zarar vermek bu kadar iyi bir davranış onlar için. Çocuklarını okula gönderipte rahatına bakan aileler oldukça ne canımız ne malımız güvende. Yaptırmıcam arabayı kalsın bakıp bakıp muutlu olsun yapan çocuk. Kırgınım artık öğrencilerime. Bu motivasyonla eğitim öğretimde çok iyi yerlere geleceğimizde kesin...Öğretmenlere laf edenlerin hangisinin malına canına zarar veriyorlar merak ediyorum. Öğretmenine sahip çıkmayan bu devlete kırgınım...
Öğrencilerle iddialaşan biri misin. hayır
Anlayışsız biri misin. hayır
Ders mi işlemiyorsun. hayır
Notu mu çok düşük veriyorsun. hayır
Parasında pulunda değilim arkadaşlar ama düşünüyorum da bu çocukların nasıl bir aileleri var nasıl bir aile terbiyesi almışlar. Neden öğretmenlerine zarar vermek bu kadar iyi bir davranış onlar için. Çocuklarını okula gönderipte rahatına bakan aileler oldukça ne canımız ne malımız güvende. Yaptırmıcam arabayı kalsın bakıp bakıp muutlu olsun yapan çocuk. Kırgınım artık öğrencilerime. Bu motivasyonla eğitim öğretimde çok iyi yerlere geleceğimizde kesin...Öğretmenlere laf edenlerin hangisinin malına canına zarar veriyorlar merak ediyorum. Öğretmenine sahip çıkmayan bu devlete kırgınım...