Bu kurs hakkında bilgisi olan var mı? İçerik nedir?
Kesinlikle bilişim teknolojileri öğretmenlerinin katılması gereken bir eğitim, ben katıldım, bt dışında çok alakasız branşlar da vardı (rehber öğretmen, özel eğitim vs.) Hele hele zorunlu emekliliğine 6 ay kalmış bir öğretmeni eğitici eğimine alan mebdeki görevlileri tebrik ediyorum. Eğitimi alanlara illerinizde eğitim vereceksiniz denildi ama bakalım ne zaman verilecek? https://www.egitimhane.com/hizmetici-egitim-faaliyetleri-k178470-16710.html Bu sayfadan yeterli bilgiyi bulabilirsiniz.
Sen yanlış düşünüyorsun elbette hocam. Birincisi emin olun ki 20 TL ye özel ders veren de var 200 TL ye veren de var. Üstelik aynı branş. Bizzat tanıyorum. Bir kac örnek ile genelleme doğru değil. Kaldı ki misal halkegitimde haftada 10 saat kurs planladigin zaman 10 saat ders mi veriyorsun? Ben vereni görmedim daha. Özel ders işi çok farklı bir işi dışardan göründüğü gibi değil. Sana adam para veriyor ama sonuç da istiyor , embesil bir cocukdan harikalar yaratmak bekleniyor. Gel sen anlat paranı al diye bir durum yok. Her denemede ya da sınavda veli hesap soruyor . Ekders meselesinde öyle mi ? Kim senden hesap soruyor. Bunlar ogrenememis diyor? Hepsi bir yana bilisimci birinin en temelde ne özel derse ne de ekderse ihtiyacı yok zaten eğer yeteri kadar bilgi birikimi varsa. Çağımız bilişim çağı. Bir oyun yaz milyonlarca indirilsin milyonları kazan veya bir kripto para veya bir işletim sistemi veya bir popüler uygulama veya .... Ama o işlerde gorundugu gibi değil . Yani elmalarla armutları aynı kasaya koymamak lazımYazmadım son anda vazgeçtim. 20 TL ek ders ücreti. Adam 1 saat özel derse 180 TL para istiyor. Uğraşmıyacağım bundan sonra ek ders falan. Ben mi yanlış düşünüyorum?![]()
Yeni başvurular başlamış, bt öğretmeni olup almayanlar varsa tavsiye ederim, başka ve alakasız branştakiler alacağına bizim branş alsın.
Form Adı :Öğretmenlerin Uzaktan Eğitim Süreçlerinde Öğretim Becerilerinin Geliştirilmesi Eğitici Eğitimleri
Yayın Tarihi :27/11/2021 - 02/12/2021
Aşağıda katılmak istediğiniz eğitici eğitimine yönelik farklı tarihlerde eğitimler yer almaktadır. Lütfen size uygun öncelikli eğitim tarihini seçiniz.
10-14 Aralık 2021
16-20 Aralık 2021
mebbis ana ekran, veri toplama modülümebbis'ten mi başvuruyoruz?
Bu bilgi nerede yazıyor hocam ben göremedim de.uzaktan eğitğm olarak görünüyor
neden böyle düşündünüz hocam. içerik ne meselabilg öğrt için çok sıkıcı bir kurs
vfabrika ve h5p ile etkileşimli içerik geliştirme. bu kursları daha önce aldıysanız gerçekten sıkıcı olabiliyor ama, en azından bilmeyenlere geride kalanlara yardımcı olursunuz.neden böyle düşündünüz hocam. içerik ne mesela
Amaç o değil ki; uniceften gelen parayı ekonomiye kazandırmakBu kursu alıp içerik hazırlayabilecek iştahlı branş öğretmenleri bulmak en önemli kısım![]()
Bende aynı durumdayım hocam. Sanırım seçilemedik. Bilişimci yi seçip ne yapacaklar. Sınıf, rehberlik vs birsürü branş öğretmeni varken.sonuçları nereden görebiliriz veri modülünü Mebbis ten kaldırmışlar. Mebbis te de başvuruya dair birşey yok
seçilirseniz sms gelir ondan sonra mebbiste görebilirsiniz.sonuçları nereden görebiliriz veri modülünü Mebbis ten kaldırmışlar. Mebbis te de başvuruya dair birşey yok