cesur yürek99' Alıntı:the_korsan hocam bu maddedeki özel hayat dediği boşanmış eşler için gerekli olan atama şekli diye biliyorum terör için değil. ayrıca diyelim ki arkadaşımız ordan ayrıldı yerine gelen ne olacak.
o bölgede asker polis bile kendisini koruyamıyor öğretmen napsın kaymakam bile korkudan kaçtı.
sahininces' Alıntı:Hocam fotoları gönderecem haber sitelerine ama hukuki bir yaptırımı olur mu bunun; foto paylaşımının?
:+1:zilal' Alıntı:oradan hemen ayrılın bence.. hiç bir şey canınızdan önemli değil. işiniz bile..
tüm rapor hakkınızı kullanın.
lütfen orada durmayın.
25 asker şehit oldu artık boş boş konuşuyorlar neden oldu şöyle olmalıydı falan.. onların canı gittikten sonra neye yarar. 1-2 hafta konuşulur. sonra kimse ceza almaz bile. yapılması gereken zamanında yapılmıyor.
kim ne derse desin durmayın orada.
Allah yardımcınız olsun. Allah emanet olun. bol dua edin. biz de dua ediyoruz
Hocam Allah yardımcınız olsun, dualarımız sizinle. Olay dün yaşanmış ve anladığım kadarıyla ulusal basında daha haber olmamış. Yarın da haber olmazsa resimlerle birlikte biz de yayınlanması için elimizden geleni yaparız. Okul müdürü nasıl bir şey yok diyor onu anlamadım, bu kişi sizinle birlikte yaşamıyor mu? Evi falan sizin kaldığınız binada değil mi? Bölgenin insanı mıdır nedir yani rahatlığı?sahininces' Alıntı:Hocam inanın burada her türlü savaş koşulunu yaşıyoruz. Çatışma çıktığı zaman ne yapmamız gerektiği, Silah çeşitleri, menzilleri, tahrip güçleri, roketlerden nasıl korunacağımızı falan, Daha dün arkadaşın yan dairesine roket isabet etti, evinin pencereleri de patladı... Akşamları ışıkları kapalı tutuyoruz, pencere önlerinden eğilerek yürüyoruz, Koridorda yatıyoruz...
Bize dua edin arkadaşlar....
sanalomer' Alıntı:Öncelikle geçmiş olsun. Allah sizi korusun.
Bir arkadaşım var. Terörden dolayı yer değişikliği yaptığını anlatmıştı. Bunu nasıl yaptığını kendisine bir sorayım. Şimdilik anladığım kadarıyla terör veya can güvenliği tehdidi varsa bunu delilleriyle ortaya koyabilirseniz yer değiştirmeniz gerçekleştiriliyor.
Aslında şu durumda bile tayin hakkınızın olması gerekiyor. Ama ben bir sorayım.
Siz şimdiden bileti kesmişsiniz bile. Bize söyleyecek söz kalmamış ! Yani bir tek siz düşünüyorsunuz bu vatanı. Kimin ağzıyla konuştuğunuzun farkında mısınız? Yangına körükle gidiyorsunuz. Farketmiyor musunuz?formator5555' Alıntı:hocam çok geçmiş olsun
bu hükümetle muhakkak bölünecek vatan..yüzde ellibir böyle istiyor maalesef..
yazık bu millete ve evlatlara..koyundan beter oldu koca millet..
sahininces' Alıntı:Arkadaşlar, dün akşam 22:00 gibi okulumuzun ve lojmanımızın etrafını terösitler sardı, takriben 20-25 kişi kadar. Okula bomba yerleştirdiler ve havaya uçurdular. Ama okul daha yeni hizmete açılacağından sağlam olduğu için sadece birinci kat ile ikinci katın bir kısmını patlatabildiler. Şimdi öğretmenler olarak her akşam çatışmanın içinde olan(birkaç gün önceki çatışma, çatışma değil savaş gibiydi. Her yerde kurşun ve roket izi. kaldığımız yerin pencerelerinde de mermi delikleri ve kırılmış camlar var), her an öldürülme (dün akşam öldürseler kimsenin ruhu duymazdı, Çünkü polis olay olduktan 12 saat sonra gündüz 14:00 gibi geldi) korkusuyla yaşayan bizler nasıl bir yol izleyerek bu ilçeden gidebiliriz?
mkaratayy' Alıntı:Allah yardımcınız olsun hocam. yazdıklarınızı okurken içim parçalandı. olmaz olsun böyle yöneticiler. olmaz olsun böyle sistem. olmaz olsun böyle it sürüsü. Allah yar ve yardımcınız olsun...
the_korsan' Alıntı:@sahininces hocam eylem binayı yıkma yerine direk öğretmenlerin canına kast edici şekilde olsaydı, ne yapabilirdiniz hocam?
Baskın yenilmiş, elde karşılık verecek hiçbirşey yok, alınabilecek bir önlem yok, okula lojmana yetecek kadar her karışa koyacak kadar güvenlik gücü yok, güvenlik güçlerinin kendini koruyacak imkanı bile yok..
Elinizde kendinizi savunacak silahınız, karşılık verecek techizatınız olsa, madem ben gideceğim giderken de 3ünü 5ini temizlerim diyebilecek bir durum olsa hepimizin içinden geçen şey aynı olur, madem gideceğiz giderken yalnız gitmeyiz kana kan dişe diş deriz, bir köşe de pusmak yerine ölürsem şehit kalırsam gaziyim deriz ama... amadan sonrası verilecek karar çok zor. Diğer türlüsü insana zul gelir, kendi toprağında yediremez yiğit insan kendine, ifade etmesi bile çok zor, klavyeden kolay yazılıyor ama yazması bile zor..
Bu görüntüyü hepimiz hatırlarız http://www.youtube.com/watch?v=DmGHl53h2Pk Bugünlerle arasında nasıl bir fark var ortada değil mi hocam...
sanalomer' Alıntı:
Ben de AKP'nin açılım konusunda yanlış yol izlediğini düşünüyorum. Fakat bununla birlikte gelinen durum ne olursa olsun, "nerde bu devlet?", "Şırnak elden gitmiş", "devlet bitmiş" gibi pe-kaka ağzıyla yaptığınız söylemler de, pe-kaka ağzıyla yazdığınız yazılar da dikkatten kaçmıyor !
Bu türden yazılarınız bunca olayın üstüne bir de pe-kaka nın ekmeğine yağ sürüyor.
Akp'yi eleştiriyorsunuz onu tamam anladım da. Pe-kaka propagandası niye? Yani akp'yi al aşağı etmek için mi bu? Bunun için insan yediği kaba pisler mi?
Sizlerden yorumlarınızda daha dikkatli cümleler kurmanızı bir vatandaş olarak rica ediyorum. Hayırlı akşamlar arkadaşlar.