Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde bakanımız bir programda öğretmenlerin kılık kıyafetiyle ilgili bir soruda öğretmenlerimiz kendine yakışanı giysin demiş acaba saç sakal için de geçerli sayılır mı bu söylediği?
Rahatsız mı oldunuz kıllardanpisagorean' Alıntı:Şimdi cemaat ve hükümete yakın tiplerin giyim tarzı bu oldu. Sadece gömlek ve kumaş pantolon. Gömleğin yakası açık kıllar fışkırıyo. Tam bir zonta olup çıkıyolar.
badem bıyığın yanında, kıllı kolunda eminönünden 7,5 TL lik altın suyuna banmış saatle beyaz çorapıda çektinmi.. ekders te full oldumu insanın 4-5 çocuk yapıp umreye gidesi geliyor vesselam daha ne isterim bu hayatta başka Allah kabul etsin. :mrgreen:pisagorean' Alıntı:Şimdi cemaat ve hükümete yakın tiplerin giyim tarzı bu oldu. Sadece gömlek ve kumaş pantolon. Gömleğin yakası açık kıllar fışkırıyo. Tam bir zonta olup çıkıyolar.
..eyolcu' Alıntı:Erkek olarak kaplan desenli tayt giyip gidecem!!!!
Arkadas anladık başörtüsü serbest olacak daha ne bekliyorsunuz, şeçime yakın olsun diye mi? Çıkarın su yönetmeliği bende kurtulayım takım elbiseden...
Aynı görüşü yürekten paylaşıyorum...kakababa' Alıntı:Baktım millet kravatsız gelmeye başladı bende kot t shirt gidiyorum artık. Herşey serbest olsun ama o olsun bu olmasın diyenide ıslak odunla dövesim geliyor.
O değilde geçen yıllarda müdürün kılık kıyafet yüzünden uyardığı bi bayan arkadaş mini etek boyunu dahada kısalttı geçen başörtüsü takan biri yanımda bunu eleştiriyor. Tutamadım kendimi o sana karışıyor mu sen niye konuşuyorsun dedim sanırım beklemiyoret böyle bi tepki şaşırdı biraz.
..atakom' Alıntı:ben herhangi bir sendikaya üye değilim bu sivil iteatsizlığe ben de uyup kravat takmazsam bişey olur mu?
Taytlı Fotoları bekliyoruzeyolcu' Alıntı:Erkek olarak kaplan desenli tayt giyip gidecem!!!!
Arkadas anladık başörtüsü serbest olacak daha ne bekliyorsunuz, şeçime yakın olsun diye mi? Çıkarın su yönetmeliği bende kurtulayım takım elbiseden...
Giy hocam giy şimdilik serbest bizede, başörtüsü takmak yasal olunca yine yasaklarlar onların özgürlük anlayışı işlerine geldiği gibi! Bu ülkede herkes biliyor bunların gizli bir ajandasının olduğunukarekedi' Alıntı:Şort sandalet giyip piercing takarak okula gidesim var. Acaip yakisiyo bana cok yakışıklı oluyorum. Ama bana yasak dimi.