Öğretmene şiddet son gaz devam...

Kodla Büyü

repocket

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
428
Arkadaşlar olay bugün benim okulumda meydana gelmiş. Ben seminerde olduğum için ayrıntılı bilgi sahibi değilim. Benim söyleyecek birşeyim yok, meslektaşımın yazısını aktarıyorum. :verymad:

BUGÜN BİZE YAPILAN ŞİDDETİN BİR TANESİNE BİZZAT TANIK OLDUM...ÖĞRENCİ TARAFINDAN DOLDURULAN DAYI, OKULUMUZUN DEĞERLİ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİNİ SPOR ODASINDA DARP ETTİ. SESLERİ DUYUP OLAY YERİNE GİTTİĞİMDE ÇOK SEVDİĞİM MESLEKTAŞIMIN KANLAR İÇİNDE OLDUĞUNU GÖRÜNCE ŞOK GEÇİRDİM. SEBEP??? SEBEP Mİ NEYDİ??? BİRLİKTE NÖBET TUTTUĞUMUZ MESLEKTAŞIMIN SBS DENEMESİNE ÖĞRENCİYİ ALMAMASI VE ÖĞRENCİNİN DE BUNU GİDİP SALYA SÜMÜK EVDE ANLATIP DAYISININ DA DOLDURUŞA GELMESİ VE HİÇBİRŞEY SORMADAN ÖĞRETMENİMİZİN SPOR ODASINA DALIP EŞKIYALIK YAPMASI... ARDINDAN EVLADIMI PARAMPARÇA ETTİLER DEYİP Bİ DE DALGA GEÇER GİBİ YANINDA ÜZERİNDE BAŞINDA BİR TOZ LEKESİ DAHA OLMAYAN KIZIYLA OKULU BADAN VE POLİSLE ÇATIŞAN BABA...ÖĞRETMENİMİZ O EŞKIYAYA PABUÇ BIRAKACAK KADAR ACİZ BİRİMİYDİ? HAYIR DALYAN GİBİ ADAMDI...OLAY OLDUĞUNDA HALA O ÖĞRENCİ İÇİN ''O BENİM KIZIMDI'' DİYEBİLECEK KADAR DA ÖĞRETMENDİ!!! O ÖĞRETMENDİ...MAHALLENİN MAZLUMU YADA ŞAMAR OĞLANI DEĞİL...O ÖĞRETMENDİ...OLAYDAN SONRA İLK OLARAK ÖĞRETMEN BANA TOKAT ATTI DENEN KİŞİYDİ...O ÖĞRETMENDİ EN SON RADDESİNDE ÖĞRETMEN ÖĞRENCİYE TACİZ DE BULUNMUŞ DENEBİLECEK KADAR MESLEĞİ AYAKLAR ALTINA ALINMIŞ BİR NEFERDİ...ARTIK ZAMANI GELMEDİ Mİ ? DAHA NE KADAR BU YAŞANANLARA SEYİRCİ KALACAĞIZ? DAHA NE KADAR ONURUMUZUN AYAKLAR ALTINA ALINMASINA GÖZ YUMACAK VE KALABALIK OLDUĞUMUZ İÇİN YARALANMALARI NORMAL OLARAK NİTELENDİRİLEN BİR CAMİA OLACAĞIZ? SORUYORUM DAHA NE KADAR EZİLECEK VE NE KADAR ''VELİMİ ÜZENİ BEN ÜZERİM'' DENEBİLECEK KADAR HOR GÖRÜLEN BİR CAMİA OLACAĞIZ? ARTIK ZAMANI GELMEDİ Mİ? DAHA NE KADAR YILDIABİLİRİZ ARKADAŞLAR? CANIMIZIN YANMASINI MI BEKLEYECEĞİZ?

546659_391680797551537_100001288603044_1266586_1833563368_n.jpg

398863_391681170884833_100001288603044_1266591_206425808_n.jpg

318126_391681877551429_100001288603044_1266598_1631474523_n.jpg

*Fotoğraflardan rahatsızlık duyulursa admin arkadaşlar kaldırabilir. Fakat görmeye imtina ettiğimiz şeyleri yaşama şansımızın hiç düşük olmadığını görmek çok kötü...
 
Sayın arkadaşlarım vurulan biz öğretmenler, onuru ayaklar altına alınan biz öğretmenler, kalabalık bir camiayız diye yaralanması normal olarak nitelendirilen biz öğretmenler!!! Artık buna dur demenin zamanı gelmedi mi?

Bu nedenle 18.05.2012 cuma günü saat 11.00'da eğitim -bir-sen, saat 12.30'da da eğitim-sen istanbul yenibosna halit ziya uşaklıgil ilköğretim okulu önünde gazeteciler, ve televizyon kanallarının da katılımıyla öğretmene şiddete karşı basın duyurusu yapacaktır.

Katılmak isteyen ve öğretmene şiddete hayır diyen tüm destekçilerimizi ve sendika üyelerini bekliyoruz... Artık öğretmene şiddete yönelik sesimizi çıkarmmanın zamanı geldi! Biz bu kadar kanı akıtılacak bir camia değiliz hiç bir zaman da olmadık!!!Sesimiz çıktığınca haykırıyoruz: OKULLAR MEZBAHA DEĞİLDİR!
 
dr gibi ne zaman bir bütün olacağız sadece maaş durumu ile ilgilimi greve gideceğiz bir bütün olabieceğiz yuhhh diyorum bize
 
Allah belalarını versin. Bizi millete aciz gösterenlerinde bu olaylara sebep olanlarında.
 
evet sayın sendikalar neredesiniz gazetelere tam sayfa haber versenize.yav sabah sabah sinirlendim.
Öğretmen arkadaşlar size söylüyorum tek bir öğretmen kalmayaıncaya kadar sendikalarınızdan istifa edin bakın en güzel tepki budur gidin basın istifayı
size söz veriyorum birşeyler mutlaka değişecek
 
büyük camimayız olur böyle şeyler diyen bir bakan oldukça bize huzur olmayacak. Bu olaya neden olanların Allah cezasını versin.
 
Ne olursa olsun şiddet bir insana yakışmaz. Yaptıysa bişey şikayetçi olursun kardeşim.Bu ne ya. Teksasda yaşadığımızın bir kanıtı daha. Ama daha durun. Böyle giderse yakında gözünün üzerinde kaşın var diyerek dövecekler bizi.
 
daha ne zaman bir araya toplanacağız sadece maaşlarımız söz konusu olduğundamı anca bir araya gelebiliriz ki oda olmuyor..hergün birilerimiz bir yerden şiddete maruz kalıyor...böyle bir durum için iş bırakılır duysun artık insanlar sesimizi
 
Doktor u döv serbest kal, öğretmeni darp et ceza alma. Adalet var mı ki bu ülkede.
 
Sabah Kanal Dde yine bir öğrenciye dayak atan öğretmenin haberi vardı onun bununkiler böyle haberleri görmezden geliyor ama tam tersi olunca hemen haber yapıyorlar. Bakanıyla medyasıyla velisiyle hedef tahtası yapıldık ama yine bizim meslektaşların umrunda değil 2 kuruş para olsa sürekli konuşan koca koca öğretmenler böyle olaylarda 3 maymunu oynamayı seviyor. Gerçi birgün o konuşmayanlarada dokunur bu yılanın ucu.
 
Bu ülkede adalet sistemi yok,
bu ülkede ekonomi sistemi yok,
bu ülkede eğitim sistemi yok,
bu ülkede ahlak sistemi çökmekte,
...........
............
Allahtan duble yollarımız var...
 
Okullarda bu tür bir önelm alınacağı yok arkadaşlar bence kendi kendimizi korumak için önlem alacağız... dayak yiyip bıçaklanıp hastanelere düşüpte ondan sonra birde suçlu durumuna düşeceğimize dövüp de öyle suçlu oluruz artık
 
ben böyle dayınında, velinin de, milli eğitimin de .......... Ş....fsizler. :verymad:

Haberi yazan öğretmenimiz bunu mutlaka basına göndermelisiniz. Haber yapsınlar aynı bu fotolarla. Belki birileri uyanır.
 
göreve ilk başladığım 2002 yılında bizim okulda da oldu fakat hiç sonuç alınamadı öğretmen suçlu oldu her zamanki gibi bakan yanımızda değil öğretmende suç derse herkesin şamar oğlanı oluruz bu devirde öğretmenlik yapılmaz
 
xsentius' Alıntı:
Sabah Kanal Dde yine bir öğrenciye dayak atan öğretmenin haberi vardı onun bununkiler böyle haberleri görmezden geliyor ama tam tersi olunca hemen haber yapıyorlar. Bakanıyla medyasıyla velisiyle hedef tahtası yapıldık ama yine bizim meslektaşların umrunda değil 2 kuruş para olsa sürekli konuşan koca koca öğretmenler böyle olaylarda 3 maymunu oynamayı seviyor. Gerçi birgün o konuşmayanlarada dokunur bu yılanın ucu.

Ben de izledim bu haberi. Tepem attı. Tek bir öğretmen camiasına dair bir haber görülmüyor. Neden öğrencilerle ilgili böyle haberler yapılıyor. Kimi biliçlendirmeye çalışıyorlar bu haberle. Video da öğrencinin darp edildiğine dair göz önüne alınabilecek bir şeyde yoktu. Bizim bu halde etkisiz kalan bir sendikalarımız oldukça değil dayak daha neler başımıza gelse hiçbir şey olmamış gibi devam edilir. Allah topunun belasını versin.
 
İyi günlerimiz...

Ben şahsen il merkezlerine, büyük ilçelere tayin istemiyorum. Öğrencisinin de velisinin de pislik olanları çok oluyor. Merkezde çalıştığım dönemlerde gece rahat uyku bile uyuyamıyordum.
 
bu sayfayı aşağıdaki metinle bulabildiğim tüm haberajanslarına ve gazetelerin web sayflarına haber yolladım umarım duyarlı bir gazeticeye rast gelir.

Okulumuzdaki öğretmenimize vahşice saldırıda bulunulmuştur. Bu öğretmenin neden bu hale geldiği gönderdiğim forum linkinde yazmakta. Siz değerli basın mensuplarından beklentimiz bu haberide yayınlayarak toplumumuzda öğretmenlik mesleğinin ne halde oldğunun kamuoyuna duyurulmasıdır umuyoruzki yılllardır yıpratılmakta olan öğretmenlik mesleğinin ne halde olduğun halk görür.

her-telden-f29/ogretmene-siddet-son-gaz-devam-t87754.html
 
yalandünya' Alıntı:
Öğretmende 2 tane çakaydı. İdealist öğretmen devri bitti. Kaşa kaş göze göz.

Haklısın hocam, eğer bir veli beni dövmeye gelmişse, benim de mesleğim orda bitmiştir. Bende kavga ederim, hiç bişey umrumda olmaz, öğretmende bir insan nefsi müdafa diye bişey var, kum torbası diil...
 
Öğretmenime uzanan eller kırılsın... :x Geçmiş olsun öğretmenim, bizi bu hale düşürenlere hakkımı helal etmiyorum...
 
eli kopsun pislik adam....bakan bu kadar gazlarsa ciğeri 5 para etmez adamları işte böyle olur sonu...Yazık değil mi bu öğretmene görev başındaki bir memura çocuklarını kendi evlatlarından ayırmayan öğretmenlere yazık günah değil mi...
 
Geri
Üst