antropi
Aktif Üye
Bu akşam okulda 8. sınıfların mezuniyet gecesi vardı. 6 ve 7. sınıfta dersine girdiğim kıymetli öğrencilerim(!) mezun oluyordu. A dan Z ye en fazla emek veren belki de bendim. Ses sistemi, bütün sınıfların ayrı ayrı fonları, animasyon ve film kesitlerinden oluşan slaytlar ... Mezuniyet gecesi bitti. Öğrencilerin bir çoğu öğretmenleriyle (fen, tek tas, resim…) hatıra fotosu çektiriyor. Okulda öğrencilerle abi kardeş gibi ilişkim olmasına rağmen hiçbir öğrenci benimle çektirmedi. Hatta 3 öğrenci ayrı zamanlarda yanıma geldi ve “Hocam şu şu öğretmenle bizi fotoğraf çekebilir misiniz?” dedi. Sinir oldum. Kafam attı. Tamam formatörüz. Tüm etkinlik ve törenlerde fotoları ben çekiyorum ama bu kadarı da fazla. Kısaca öğrenci şöyle düşünüyor: “Hocam sen tamircisin, öğretmen gözüyle bakmıyorum bile sana. Seninle neden aynı karede olayım ki”.
Ya bizim branş bu kadar mı ayaklar altına alınabilir .!Öğrenci takmıyor, idare sömürüyor, öğretmen desen ekdersimiz onlara batıyor. Nereden nereye…
Hepimiz buna yakın şeyler yaşıyoruzdur gün içinde bir araba sinir oluyoruz, üzülüyoruz. Bu durumu düzeltecek arkadaşlar var bu forumda, dernekte. Devamlı çalışma halindeler. Emek, zaman harcıyorlar… Lütfen destek olalım onlara ve birbirimize. Sorunlarımızı kendi elimizden geldiğince de anlatalım her yerde.(il mem, sendika ,üniv…)
Artık kaybolan itibarımız geri gelsinnnnnnn
Sadece paylaşmak istedim bu olayı.
Çünkü bizim bizden başka dostumuz yok.
Çünkü bizi bizden başka anlayan da yok..
Ya bizim branş bu kadar mı ayaklar altına alınabilir .!Öğrenci takmıyor, idare sömürüyor, öğretmen desen ekdersimiz onlara batıyor. Nereden nereye…
Hepimiz buna yakın şeyler yaşıyoruzdur gün içinde bir araba sinir oluyoruz, üzülüyoruz. Bu durumu düzeltecek arkadaşlar var bu forumda, dernekte. Devamlı çalışma halindeler. Emek, zaman harcıyorlar… Lütfen destek olalım onlara ve birbirimize. Sorunlarımızı kendi elimizden geldiğince de anlatalım her yerde.(il mem, sendika ,üniv…)
Artık kaybolan itibarımız geri gelsinnnnnnn
Sadece paylaşmak istedim bu olayı.
Çünkü bizim bizden başka dostumuz yok.
Çünkü bizi bizden başka anlayan da yok..