Öğrenciler Mehcan E-Kiliti kırabilir mi?

Kodla Büyü

teknomer

Üye
Arkadaşlar merhaba. Okulumuzda akıllı tahtalarda Mehcan E kilit kullanıyoruz. Açılma yöntemi olarak sadece USB anahtar tanımladım. QR kod tanımlamadım. Sosyal medyada E-Kilit programı kırma ilgili videolar görüyoruz. Mehcan sisteminde bu mümkün mü? Deneyimleyen bir arkadaşım var mı? Eğer yapılabiliyorsa önlem olarak öneriniz var mı?

mehcan e kilit karekodu için kullanılıyor herkesde flash bellek olmuyor neden karekodu kullanmazsınız ki anlamadım

Hocam soru sordum beni yargılayın demedim. Bilginiz varsa konuşun. Ben karekod istemedim. Sizin anlamanız mı gerek yoksa sizden izin almamız mı gerek nedir amacınız?

Olayda anlatmak istediğim şey şu: Öğrenciler kilidi herhangi bir yöntemle kırabilirler mi? Bizim öğretmenler olarak girememe gibi bir sorunumuz yok yani.

Ben ortaokulda görev yapıyorum. Henüz bu programın algoritmasını kıran ya da güvenlik sistemini aşan bir öğrenci çıkmadı.

Arkadaşlar merhaba. Okulumuzda akıllı tahtalarda Mehcan E kilit kullanıyoruz. Açılma yöntemi olarak sadece USB anahtar tanımladım. QR kod tanımlamadım. Sosyal medyada E-Kilit programı kırma ilgili videolar görüyoruz. Mehcan sisteminde bu mümkün mü? Deneyimleyen bir arkadaşım var mı? Eğer yapılabiliyorsa önlem olarak öneriniz var mı?
Her yazılımda olduğu gibi bunda da vardır elbet hocam. Yazılım sonuçta.
Gemini diyor ki; Siber güvenlikte "kırılamaz sistem" yoktur, ancak "aşılması zor ve zahmetli sistem" vardır.

Programda bazı önlemler var. güvenli modda devreye girme, dosya koruması seçenekleri vesaire var.Program dışında sizin alabileceğiniz Önlemler de var. Etap yetkili şifresini değiştirmek veya bios şifresi gibi...

Siz bir açık görürseniz geliştirene haber verebilirsiniz.

al bakalım bu işine yarar :D

Ekli dosyalar

• E-kilit İnce Ayar.webp
    E-kilit İnce Ayar.webp
    94.9 KB · Görüntüleme: 50
ilksms
Geri