NERDEN ALDINIZ FİYATI HOCAM WEB SİTELERİNDE 1.05 KAR ORANI 0,75 KOMİSYON YAZIYOR.m_esen' Alıntı:türkiye finans konut kredisi 0.84
turhan287' Alıntı:NERDEN ALDINIZ FİYATI HOCAM WEB SİTELERİNDE 1.05 KAR ORANI 0,75 KOMİSYON YAZIYOR.m_esen' Alıntı:türkiye finans konut kredisi 0.84
hocam nerde yazıyor 0.84 olduğuarfgdr' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:hocam nerde yazıyor 0.84 olduğuarfgdr' Alıntı:
pc555' Alıntı:Televizyon reklamlarının yarısına yakını bankalar,kredi kartı puanı ve kredilerle dolu.. milletin çoğu bankalara geleceğini vermiş durumdalar.. bütün millet kira vereceğime bankaya faiz veriririm ev sahibi olurumun peşinden gitti durdu yazık şu verilen fazilere ,, bırakın arkadaşlar bulaşmayın beti bereketi yok o paranın.. ..Allah muhtaç etmesin
faizle para kazanmıyorum hocam faiz ödüyorum bence caizdir.beni faaiz ödemeye mahkum eden sistem günaha giriyor.pc555' Alıntı:Televizyon reklamlarının yarısına yakını bankalar,kredi kartı puanı ve kredilerle dolu.. milletin çoğu bankalara geleceğini vermiş durumdalar.. bütün millet kira vereceğime bankaya faiz veriririm ev sahibi olurumun peşinden gitti durdu yazık şu verilen fazilere ,, bırakın arkadaşlar bulaşmayın beti bereketi yok o paranın.. ..Allah muhtaç etmesin
eses' Alıntı:faizle para kazanmıyorum hocam faiz ödüyorum bence caizdir.beni faaiz ödemeye mahkum eden sistem günaha giriyor.pc555' Alıntı:Televizyon reklamlarının yarısına yakını bankalar,kredi kartı puanı ve kredilerle dolu.. milletin çoğu bankalara geleceğini vermiş durumdalar.. bütün millet kira vereceğime bankaya faiz veriririm ev sahibi olurumun peşinden gitti durdu yazık şu verilen fazilere ,, bırakın arkadaşlar bulaşmayın beti bereketi yok o paranın.. ..Allah muhtaç etmesin
hocam masraf ne kadar ödeyeceksiniz.0.84 ten ben başvurdum arkadaşlar expertiz raporu bekliyoruz. türkiye finans konut kredisi 0.84 ten anlaştım ben
hocam 1241+dask+yangın sigortası. dask+yangın 400 civarı deniyo yani 1641 liraecezehra' Alıntı:hocam masraf ne kadar ödeyeceksiniz.0.84 ten ben başvurdum arkadaşlar expertiz raporu bekliyoruz. türkiye finans konut kredisi 0.84 ten anlaştım ben