ÖĞRETMENLER GÜNÜ Banka Kredi Kampanyaları

Kodla Büyü

arfgdr

Site Gezgini
Kredi çekmek için bu günü bekleyen arkadaşlara yardımcı olsak.. En uygunu hangisi acaba..

Bu link ile , kampanyadan da haberdar ola birlisiniz

Garanti bankasının diğerlerine göre düşük faizle kredi verdiğini duydum ama inceleme fırsatım olmadı.

Televizyon reklamlarının yarısına yakını bankalar,kredi kartı puanı ve kredilerle dolu.. milletin çoğu bankalara geleceğini vermiş durumdalar.. bütün millet kira vereceğime bankaya faiz veriririm ev sahibi olurumun peşinden gitti durdu yazık şu verilen fazilere ,, bırakın arkadaşlar bulaşmayın beti bereketi yok o paranın.. ..Allah muhtaç etmesin

pc555' Alıntı:
Televizyon reklamlarının yarısına yakını bankalar,kredi kartı puanı ve kredilerle dolu.. milletin çoğu bankalara geleceğini vermiş durumdalar.. bütün millet kira vereceğime bankaya faiz veriririm ev sahibi olurumun peşinden gitti durdu yazık şu verilen fazilere ,, bırakın arkadaşlar bulaşmayın beti bereketi yok o paranın.. ..Allah muhtaç etmesin

Hocam aydınlatıcı olsun bakımından.....Tabi herkesin kendi kararı kendi hissiyatı ama Mortgage ile Katılım bankası-banka farkı kalkıyor eğer katılım bankalarına cevaz veriliyorsa normal bankalarda aynı sistemle çalışıyor mortgage konusunda.

Mortgage sistemi gerçekten bankaların konut kredisi isteyenler için sağladığı güzel ve uygun imkanlardan biridir. Ama bu sisteminde bazı riskleri vardır, gerek yurtdışında gerek ülkemizde. Şimdi bu sistem içerisine girerek Mortgage sayesinde bir ev almak istiyorsanız öncelikle kendinize bir adet ev seçmeniz gerekmektedir. Ev istediğiniz gibi ve istediğiniz yerde olabilir bu tamamen sizin kişisel istek ve zevklerinize bağlıdır. Lakin almak için seçeceğiniz ev her türlü yasal koşullara ve imara uygun olmalı. Seçmiş olduğunuz evin herhangi bir sorunu ve güvenlik açısından açığı olmamalıdır. Eğer evi seçtiyseniz ve ev yasal açıdan her türlü kurala uyuyor ise uygun bir bankaya gidip bu ev için gerekli olan parayı talep edeceksiniz. Seçtiğiniz evi bankaya bildirip gerekli krediyi istediğiniz vakit, banka seçmiş olduğunuz evi güzelce inceleyecek, araştıracak ve duruma göre size geri dönüş yapacaktır. Eğer banka gerekli incelemeler ve araştırmalar sonucunda evinizi uygun bulur ise, seçtiğiniz evde herhangi bir problem yok ise size gerekli dönüşü yapacak ve istediğiniz krediyi sağlayacaktır. Dediğimiz gibi bu kısımda seçtiğiniz ev çok önemlidir. Eğer evin herhangi bir yasal sorunu var ise veya imara uygun değilse banka asla size istediğiniz krediyi vermez.
Ayrıca bankalardan kredi talebinde bulunduğunuz vakit bankalar sizlerden ön peşinat isteyeceklerdir eğer ön peşinat açısından verebileceğiniz bir miktar yok ise bu krediden yararlanmanız pek mümkün değildir. Ön peşinat olarak genelde bankalar istenilen kredinin 25% ini istemektedirler. Peki her şey uygun kredi istendi ve ön peşinat verildi, şimdi ne olacak? Bütün bu aşamalar düzgün bir biçimde geçildi ise, bankalar istemiş olduğunuz evi peşin para ile satın alacaktır. Bu aşamadan sonra ev sahibi kredi aldığınız bankadır ve siz bankaya kısa bir süre kira öder gibi kredi borcu ödeyeceksiniz. Borcunuz tamamen tarafınızca ödendiği vakit istemiş olduğunuz ev tamamen size ait olacaktır. Lakin borç tamamen bankaya ödenene kadar evin temel mülk sahibi krediyi aldığınız bankadır.

aylık faiz oranlarına aldanmamak lazım aylık toplam maliyet yıllık toplam maliyet oranlarına bakın
faiz 0,99 0,88 bitarafından uyduruyor toplam maliyete baktığında aynı

BANKA KREDİSİ CAZİP KAMPANYASI DİYE BİRŞEY YOK...

bir banka ne yaparsa yapsın özünde;

((çekilen mikar%10)* çekilen yıl) + ek masraflar daima aynıdır değişmez

pc555' Alıntı:
faizle para kazanmıyorum hocam faiz ödüyorum bence caizdir.beni faaiz ödemeye mahkum eden sistem günaha giriyor.

eses' Alıntı:
pc555' Alıntı:
faizle para kazanmıyorum hocam faiz ödüyorum bence caizdir.beni faaiz ödemeye mahkum eden sistem günaha giriyor.

caiz olmadığı kesinde gerisi size kalmış tabi

kimse caizdir ya da değildir diye ahkam kesmesin burda.en sevdiğimiz şey.sonuçta bunu yapanlar (bende dahil) ne olursa olsun bir af ümidiyle yapıyoruz. kaldıki mecburi ihiyaçlar için(barınma gibi mesela) faizin göz ardı edilebileceğini söyleyen hocalar var.bu tamamen kişisel...
bankalara gelince hepsi kazıklayacak adam arıyor.bende bakınıyorum bu sıralar ancak birbirinden farkı 3-5 lira.mesela şekerbanktan mesaj geldi dün.5 ay ertelemeli masrafsız öğretmen kredisi diye.aradım sordum bende.erteleme olunca faiz oranı farklı oluyormuş.ee ne anlamı varki ertelemenin o zaman.normal kampanyada da hiç fark yok. diğer bankalarla aynı...

0.84 ten ben başvurdum arkadaşlar expertiz raporu bekliyoruz. türkiye finans konut kredisi 0.84 ten anlaştım ben

Bu ev kredisindeki faiz haram işini bence ev sahipleri şişiriyor :P
Benim aldıgım eve 90bin tl, 6 yıl için verdiğim faiz 25 bin Tl.
Evin kirası 700tl
700*72 = 50000 tl ki evin kirasının artmadıgını var sayarsak...

İnsan zaruri ihtiyacı olan bir ev elıyor ve vu şekilde alması onun yararına Faiz var ama kira ödese kalsa havaya fazladan iki kat ödeyecek.
Bir ev için buşekilde bir kredinin caiz oldugunu ben dini bilğisine güvendiğim kişilere teyit etttirdim.

biz de ins kendi arsamıza ev yapmayı düşünüyoruz fakat konut kredilerinden de yararlanamıyoruz
ihtiyaç kredisi diye 80 bin falan da vermiyorlar ne yapacağız bilmiyorum

arkadaşlar bizde kredi ile ev almaya niyetliyiz fakat evin fiyatına mümkün olan en yakın oranda çekmek istiyoruz, deneyimli arkadaşlar evin fiyatının yaklaşık %90 a yakınını çekmemiz mümkünmü bir fikriniz varmı? bankaların tavrı ne bu konuda acaba?

hocam evin fiyatının tamamını bile çekebilirsiniz.bankalar onu bir şekilde ayarlıyorlar...

BBNET
Geri