Çoklu yabancı dil eğitimi devam edecek mi?

Kodla Büyü
Niye geçsin hocam , Almanca dersini liselerden kaldırdılar Almanca öğretmenleri hemen ayaklandı . Çözüm olarak Almancayı koydular bu projenin içine . Yani yeterki tepki gösterebilelim birlik olalım , gerekirse Ankara’ya bir görüşme ayarlayıp gidelim
hocam malesef kimse umursamıyor. ilçe zümrede dile getirdim kimse ilgilenmedi. zümreye yazalım dedim boşver dediler kim uğraşacak dediler. Derse sahip çıkmak isteyen yok herkes bıkkın. yerini yapan etliye sütlüye karışmıyor.

hocam malesef kimse umursamıyor. ilçe zümrede dile getirdim kimse ilgilenmedi. zümreye yazalım dedim boşver dediler kim uğraşacak dediler. Derse sahip çıkmak isteyen yok herkes bıkkın. yerini yapan etliye sütlüye karışmıyor.
Bende dedim btr grubada yazdım başınıza gelsin diyince beddua etmek için yazdılar,sagolsunlar,onun dışında tik yok

Kademeli olarak devam edecek hocam.Bizim bu yıl tüm 5 ler ile başladı , seneye 6 lar ve yeni gelen 5 ler şeklinde..Biz bir şeyler yaparsak belki bir şeyler değişebilir , bir proje yapıp diğer branşı mağdur etmek , kazanılmış hakkının elinden alınması ne demek aklım mantığım almıyor. Düşünsenize aynı şeyi mesela sosyal branşına yapsalardı artık okullarda sosyal b. dersi yok denilseydi ve sosyal bilgiler öğretmenlerinin artık dersi olmasaydı ne kadar akla mantığa aykırı değil mi? Olur mu öyle şey Olamaz mümkün değil diyor insan . Ama bizim branşa gelince her şey normalleşiyor, olabilir gibi algılanıyor . Her kafadan bir ses geliyor, bir şey olmaz hocam deniliyor , herkes norm fazlası deniliyor , BTR vs deniliyor. ARKADAŞLAR DERS SAYINIZ 0 olacak , DER-Sİ-MİZ YOK !!!! Mesele norm fazlası olmak değil . ÖĞRETMENLİK HAKKIMIZ ELİMİZDEN ALINIYOR !
BTR falan da olamıyorsunuz veya 3 okula falan kabul ederseniz dolanır durursunuz. Durum bu !
btr niye olunmuyor?

BBNET
Geri