Herhangi bir duyum alan var mı acaba MEB ne yapacak seneye. Beşinci sınıfları bu sene 32 okulda pilot okul olarak seçip yabancı dil eğitimi verdi. Bu sene bu pilot okulra ne olacak
Yavaş yavaş bu herkese dokunmaya başlayınca herkesin sesi çıkmaya basladiEkli dosyayı görüntüle 76753
Benim okulumda bu uygulamaya geçti. Bizim dersimiz hepten kalkıyor bu gidişle
Şaka gibi ama gerçek tek adı geçmeyen programda kaldırılan Ders Bilişim Teknolojileri ve Yazılım...Ekli dosyayı görüntüle 76753
Benim okulumda bu uygulamaya geçti. Bizim dersimiz hepten kalkıyor bu gidişle
Hocam sadece o değil ki Kuran i Kerim Peygamverimizin hayatı vs din eğitimini içeren TÜM dersler bizim okulda okutuluyor gerçekten bilişimi geçtim türkçe matematik fen dersinden bile fazla ders saatleri. Elhamdülillah müslümanız ama bu şeklide eğitim almak isteyenler için imam hatipler var zaten ben kendi çocuklarımında bu şekilde eğitim almasını istemiyorum. Bu baskı neden?2 saat din dersi var, 2 saat daha din derslerinden seçmeli var. Mesela bunun eğitim programındaki amacını biri açıklasın. Din dersine karşı falan değilim. 2 saat var zaten. Seçmeli neden var?
Ülke dini açıdan dahada beter yere gidiyor,dememki dersHocam sadece o değil ki Kuran i Kerim Peygamverimizin hayatı vs din eğitimini içeren TÜM dersler bizim okulda okutuluyor gerçekten bilişimi geçtim türkçe matematik fen dersinden bile fazla ders saatleri. Elhamdülillah müslümanız ama bu şeklide eğitim almak isteyenler için imam hatipler var zaten ben kendi çocuklarımında bu şekilde eğitim almasını istemiyorum. Bu baskı neden?
Yeni nesil baya dindar yetişiyor!!!!!!Bir dersin saati az diye öğrenilemiyorsa, ve artınca çocuklar öğreniyorsa bizim ders 32 saat olmalı. Ya koca büyükşehirin merkezinde bir okuldayım. Öğrencilerim 5. sınıfa gelene kadar (ki bu yıl pilotuz uçuyoz 5 lerde dersim yok) bırakın bir şeyler öğrenebilmeyi, yanlışlar öğrenerek geliyor. En çok bizim dersimizin saatinin arttırılmasına ihtiyacımız var. Daha önce hiç mouse kullanmamış öğrenci gördünüz mü? Ben gördüm. Çocuklar klasör görmemişler ki, tablette oyun oynamış tek bildiği bu.