Yabancı Dil Sınıfları Öğretmenleri Norm Fazlası Tehlikesiyle Karşı Karşıya!
Ortaokullarda uygulanan yabancı dil ağırlıklı programlar, bazı derslerin 5. sınıf müfredatından çıkarılmasına neden oldu. İşte detaylar...
Haber yapılmış olması bile iyi birşey.![]()
Yabancı Dil Sınıfları Öğretmenleri Norm Fazlası Tehlikesiyle Karşı Karşıya!
Ortaokullarda uygulanan yabancı dil ağırlıklı programlar, bazı derslerin 5. sınıf müfredatından çıkarılmasına neden oldu. İşte detaylar...www.ogretmenlersitesi.com
Nasıl bir branş degisikliği istediniz?Sanırım BÖTEnin yan branşı yok.Ben aradım temel egitimi cimere de yazdım brans değişikligi için . Değerlendirilebilirmir bakalım hayirlisi
Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmeni olarak sizin bu eyleminize katkıda bulunmam gerekir mi acaba? Bu mesajını görmeden önce ben de yazayım diye geçirmiştim aklımdan. Hak ararken başkalarının hakkına saldırmamayı ne zaman öğreneceğiz acaba?Teknoloji tasarım dersinin olup, bilişim teknolojileri dersinin olmaması gerçekten inanılmaz
Yazma hocam sen sıra size gelince bizde böyle bir mesaj yazarizTeknoloji ve Tasarım dersi öğretmeni olarak sizin bu eyleminize katkıda bulunmam gerekir mi acaba? Bu mesajını görmeden önce ben de yazayım diye geçirmiştim aklımdan. Hak ararken başkalarının hakkına saldırmamayı ne zaman öğreneceğiz acaba?
adamların ortaokul her kademede zorunlu ikişer saat dersi vardı, 7 ve 8. sınıfta kaldı dersleri sadece, yani %50 ders azaldı, seçmeli dersleri de bildiğim kadarıyla yok, ilgili çizelgeye bakmak lazım. Daha ne olsun.Yazma hocam sen sıra size gelince bizde böyle bir mesaj yazariz
Bilişim dersinde sınıfın bölünmesi konusunu yillardir bu forumda dile getirdim .en çok bilisim öğretmenleri karşı çıktı buna. Onlar istiyor ki Hindistan'da ki trenler gibi sınıfa atay'ım 50 kişiyi actirayim iki oyun bitcoinime bakayım borsama bakayım sene sonu herkese otomatik 100 veren JavaScript kodu var mı hele araştırayim elim yorulmasin derdinde. Bu dersin de öğretmeninin de branşının da saygınlığı sıfır . Acilen kaldırılması gerekiyoradamların ortaokul her kademede zorunlu ikişer saat dersi vardı, 7 ve 8. sınıfta kaldı dersleri sadece, yani %50 ders azaldı, seçmeli dersleri de bildiğim kadarıyla yok, ilgili çizelgeye bakmak lazım. Daha ne olsun.
Teknoloji tasarım dersinde sınıfı bölmeyi akıl eden yönetmelik hazırlayıcılar bt derslerinde labtaki öğrenci sayısı kadar (15 altında olmamak şartı vs konulabilir) sınıfı bölmeyi niye düşünmezler? İl/ilçe zümrelerinde böyle bir ihtiyaç olduğunu kaç il/ilçe yazıyor?
Ben dersimin hakkıni veriyorumBilişim dersinde sınıfın bölünmesi konusunu yillardir bu forumda dile getirdim .en çok bilisim öğretmenleri karşı çıktı buna. Onlar istiyor ki Hindistan'da ki trenler gibi sınıfa atay'ım 50 kişiyi actirayim iki oyun bitcoinime bakayım borsama bakayım sene sonu herkese otomatik 100 veren JavaScript kodu var mı hele araştırayim elim yorulmasin derdinde. Bu dersin de öğretmeninin de branşının da saygınlığı sıfır . Acilen kaldırılmasıl
Somut bir çıktısi var mı . Elle tutulur gözle görülür . yoksa öğrenciler dersten cikarken Allah razı olsun mi diyor sadeceBen dersimin hakkıni veriyorum
Sizinkiler öyle diyor herhalde,programcilikta ilerleyen ogrencilerim,teknofest projelerimiz,ilimizdeki festivallerde aldığımız dereceler baska sayayım mı hocamSomut bir çıktısi var mı . Elle tutulur gözle görülür . yoksa öğrenciler dersten cikarken Allah razı olsun mi diyor sadece
müzik, resim beden de kalksın o halde hocam. Tek tasın somut çıktısı nedir? MeselaSomut bir çıktısi var mı . Elle tutulur gözle görülür . yoksa öğrenciler dersten cikarken Allah razı olsun mi diyor sadece
Ya adamların altyapı ihtiyaci yok bizim gibi masraflı değiller. Her dört senede PC odası kur koltuk masa zemin zor iş . Ver topu oynasın.müzik, resim beden de kalksın o halde hocam. Tek tasın somut çıktısı nedir? Mesela
Hocam bana cevap geldi….Başvurunuzun sayısı ve cevaptan alıntı yaparak tekrar yazın.Dilek ve öneri bölümünden yazabilirsiniz.
Söyle yazmanızı öneririm
“….. sayılı başvuruma istinaden tarafıma …..şeklinde cevap gelmiştir.Biz Bilişim Teknolojileri öğretmenleri olarak bahsettiğiniz tüm verilere sahibiz.Fakat …. sayılı başvurumda gerekçeleri ile birlikte belirttigim talebime istinaden Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemeler yapmasını talep ve rica ediyorum.