Çoklu Dil Eğitimi Projesi Cimere yazalım.Bu proje ile dersimiz kaldırılıyor!!

Kodla Büyü
Ben aradım temel egitimi cimere de yazdım brans değişikligi için . Değerlendirilebilirmir bakalım hayirlisi

Teknoloji tasarım dersinin olup, bilişim teknolojileri dersinin olmaması gerçekten inanılmaz
Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmeni olarak sizin bu eyleminize katkıda bulunmam gerekir mi acaba? Bu mesajını görmeden önce ben de yazayım diye geçirmiştim aklımdan. Hak ararken başkalarının hakkına saldırmamayı ne zaman öğreneceğiz acaba?

Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmeni olarak sizin bu eyleminize katkıda bulunmam gerekir mi acaba? Bu mesajını görmeden önce ben de yazayım diye geçirmiştim aklımdan. Hak ararken başkalarının hakkına saldırmamayı ne zaman öğreneceğiz acaba?
Yazma hocam sen sıra size gelince bizde böyle bir mesaj yazariz

Yazma hocam sen sıra size gelince bizde böyle bir mesaj yazariz
adamların ortaokul her kademede zorunlu ikişer saat dersi vardı, 7 ve 8. sınıfta kaldı dersleri sadece, yani %50 ders azaldı, seçmeli dersleri de bildiğim kadarıyla yok, ilgili çizelgeye bakmak lazım. Daha ne olsun.

Teknoloji tasarım dersinde sınıfı bölmeyi akıl eden yönetmelik hazırlayıcılar bt derslerinde labtaki öğrenci sayısı kadar (15 altında olmamak şartı vs konulabilir) sınıfı bölmeyi niye düşünmezler? İl/ilçe zümrelerinde böyle bir ihtiyaç olduğunu kaç il/ilçe yazıyor?

adamların ortaokul her kademede zorunlu ikişer saat dersi vardı, 7 ve 8. sınıfta kaldı dersleri sadece, yani %50 ders azaldı, seçmeli dersleri de bildiğim kadarıyla yok, ilgili çizelgeye bakmak lazım. Daha ne olsun.

Teknoloji tasarım dersinde sınıfı bölmeyi akıl eden yönetmelik hazırlayıcılar bt derslerinde labtaki öğrenci sayısı kadar (15 altında olmamak şartı vs konulabilir) sınıfı bölmeyi niye düşünmezler? İl/ilçe zümrelerinde böyle bir ihtiyaç olduğunu kaç il/ilçe yazıyor?
Bilişim dersinde sınıfın bölünmesi konusunu yillardir bu forumda dile getirdim .en çok bilisim öğretmenleri karşı çıktı buna. Onlar istiyor ki Hindistan'da ki trenler gibi sınıfa atay'ım 50 kişiyi actirayim iki oyun bitcoinime bakayım borsama bakayım sene sonu herkese otomatik 100 veren JavaScript kodu var mı hele araştırayim elim yorulmasin derdinde. Bu dersin de öğretmeninin de branşının da saygınlığı sıfır . Acilen kaldırılması gerekiyor

Bilişim dersinde sınıfın bölünmesi konusunu yillardir bu forumda dile getirdim .en çok bilisim öğretmenleri karşı çıktı buna. Onlar istiyor ki Hindistan'da ki trenler gibi sınıfa atay'ım 50 kişiyi actirayim iki oyun bitcoinime bakayım borsama bakayım sene sonu herkese otomatik 100 veren JavaScript kodu var mı hele araştırayim elim yorulmasin derdinde. Bu dersin de öğretmeninin de branşının da saygınlığı sıfır . Acilen kaldırılmasıl
Ben dersimin hakkıni veriyorum

cimere bu konuda yazmak bu branşın öğretmenlerini küçük düşürmekten başka bir işe yaramaz.

Fransa, 2018'de lise müfredatına bilişimin ayrı bir ders olarak dahil edilmesinin ardından, lisede bilişim öğretmeni olmakiçin rekabete dayalı sınavlar düzenledi.Polonya, devlet bütçesinden ek fonlar sağlayarak bilişim öğretmenlerinin daha fazla eğitilmesi sürecini desteklemektedir. Fonlar, eksiksiz bir bilişim çalışma programı ve bilişim alanında hizmet içi lisansüstü eğitim sunan üniversitelere tahsis edilir.Çekya, Estonya, İrlanda ve Hırvatistan eğitim bakanlıkları bilişim müfedat programlarını güncellediler.
PDR en rahat iş.Bizde 800 öğrenci için 2 tane vermişler.Bunların ikisinin de çok şahane odaları var.Senede 2 defa sınıfa girip rehberlik yaparlar.İdareciler bilgisayarları ve yazıcıları yok yada eski ise hemen yenilerler.Sabah 09'da kahvaltı saatleri olur.Akşama kadar odalarında otururlar.
Çekya-ETS2 hadi gel de oynama.

Son düzenleme:
Başvurunuzun sayısı ve cevaptan alıntı yaparak tekrar yazın.Dilek ve öneri bölümünden yazabilirsiniz.
Söyle yazmanızı öneririm
“….. sayılı başvuruma istinaden tarafıma …..şeklinde cevap gelmiştir.Biz Bilişim Teknolojileri öğretmenleri olarak bahsettiğiniz tüm verilere sahibiz.Fakat …. sayılı başvurumda gerekçeleri ile birlikte belirttigim talebime istinaden Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemeler yapmasını talep ve rica ediyorum.
Hocam bana cevap geldi….

Sayın Başvuru Sahibi,

Başvuruda belirtilen hususlar olarak Bakanlığımızca yapılacak çalışmalarda öneri olarak değerlendirilmek üzere bilgi edinilmiştir.

Bilgilerini rica eder, esenlikler dileriz.

BBNET
Geri