Çok Acill! Öğrenclerin Hepsi Şökte Gözüküyor

Kodla Büyü

mkankan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
572
Arkadaşlar acill yardım lütfen.
Okulda sadece 1-b sınıfı ile 3-b sınıfındaki öğrencilerin karneleri boş. Hepsi şöke kalmış görünüyor. Diğer sınıflarda bir sorun yok. Notları ve sosyal etknlikleri de kontrol ettim ama halen değişmedi. Sistemdemi bir sorun var acaba?
 
Aynen hocam notlar girilmediği ve son hafta olduğu için ŞÖK e bırakmış bizim okulda bir sınıf öğretmeninin :+1: de başına geldi
 
bizim okulun da yarısı dökülmüş arkadaşlar. bence 4-8 haziran şök tarihleri diye uyarı veriyor ya ana ekranda; sistem otomatik atıyor gibi geliyor. okul şifresiyle zaten notlar giriliyor, şöke falan gerek yok. muhtemelen öğrencilerin girilmemiş no tu vardır.
 
Aynı durum bugün bizim de başımıza geldi sayın hocam. Girilmemiş not varsa çıkıyor bu hata. Performans da dahil tüm notlara bir bakın sorun düzelecektir ;)
 
ya hocam bırakın bu idarenin görevi, idarenizin bu kadar panik yaptığını sanmıyorum. Formatör bile olsanız bu sizin göreviniz değil ki!
 
Notları girilmemiş hocam. Hemen telaşlanma. Söyle sınıf öğretmenlerine notlarını girsinler.
 
Formatörün işi değil doğru söylüyorsunuz da bizim idarecilerden müdür ile müdür yardımcısının biri seminerde idi. Diğer Müdür yardımcısının da babası vefat etmişti. Anlayacağınız okulun hem idarecisi hem formatörü oldum bir kaç gün. :? Neyse çok şükür hallettik sorun o kadar bakıp göremediğimiz bir sınavın notlarında eksiklik varmış. yardım için teşekkürler.
 
Geri
Üst