Niyazi SARAL' Alıntı:Çok daha büyük bir proje ile geliyor olacağım inşallah, .
inşallah
Niyazi SARAL' Alıntı:Çok daha büyük bir proje ile geliyor olacağım inşallah, .
mutlucan' Alıntı:Niyazi SARAL' Alıntı:Çok daha büyük bir proje ile geliyor olacağım inşallah, .
inşallah
Niyazi SARAL' Alıntı:Son 10 gündür şahsen oturdum ve Internet ortamında zaten bulunan dokümanları (örneğim MEGEP dokümanlarını) hepsini sildim. Sadece bizde olan ve bizim kendi ürettiğimiz dokümanları da bana yardım hocalarım PDF hale döndürdüler. Bunların hepsi bir şekilde internet ortamında bulunacak. Ayrıca Flash Server, Adobe Connect Server sayesinde yüklenebilen tüm videoları da YouTube ortamına alıyoruz, çok daha kolay erişilebilecek.
Artık kimse "Kapatmayın..." diyemez herhalde. Geri dönüşü yok. Çok daha büyük bir proje ile geliyor olacağım inşallah, sizlerin bilgisi olsun. Merak edilecek bir şey yok bilgi kaybolmaz; hele biz herkese alın kopyalayın,dağıtın isterseniz Sahibinde.com'da satın diyorsak kaybolan bir şey olmaz bilakis çoğalır. İlginize teşekkürler.
Niyazi SARAL' Alıntı:Son 10 gündür şahsen oturdum ve Internet ortamında zaten bulunan dokümanları (örneğim MEGEP dokümanlarını) hepsini sildim. Sadece bizde olan ve bizim kendi ürettiğimiz dokümanları da bana yardım hocalarım PDF hale döndürdüler. Bunların hepsi bir şekilde internet ortamında bulunacak. Ayrıca Flash Server, Adobe Connect Server sayesinde yüklenebilen tüm videoları da YouTube ortamına alıyoruz, çok daha kolay erişilebilecek.
Artık kimse "Kapatmayın..." diyemez herhalde. Geri dönüşü yok. Çok daha büyük bir proje ile geliyor olacağım inşallah, sizlerin bilgisi olsun. Merak edilecek bir şey yok bilgi kaybolmaz; hele biz herkese alın kopyalayın,dağıtın isterseniz Sahibinde.com'da satın diyorsak kaybolan bir şey olmaz bilakis çoğalır. İlginize teşekkürler.
Hocam Yapılacak Hiçbir şey Yok mu? Hukuki Anlamda?Niyazi SARAL' Alıntı:13 Nisan tarihi itibarı ile sitemiz kapatılmıştır arkadaşlar. Lütfen bu mesajı da artık sabit olmaktan çıkaralım. Tüm destek veren BBnet yöneticilerine ve katılımcılarına teşekkür ederim.
mustafayilmaz28' Alıntı:Hocam Yapılacak Hiçbir şey Yok mu? Hukuki Anlamda?Niyazi SARAL' Alıntı:13 Nisan tarihi itibarı ile sitemiz kapatılmıştır arkadaşlar. Lütfen bu mesajı da artık sabit olmaktan çıkaralım. Tüm destek veren BBnet yöneticilerine ve katılımcılarına teşekkür ederim.![]()