Abbas Güçlü ilgilenir mi acaba hocam ona ulaşabildiniz mi?poet' Alıntı:Köşe yazarlarından sonra haber Ajanslarından da durum haberdar edildi. Özellikle imza kampanyası katılımı oldukça iyi ama daha yüksek olmalı.. Kişisel olarak da sizler e posta gönderebilirsiniz özellikle köşe yazarlarına, eğitimle ilgili olanlara.. Sonrasında Mahir hocam bizlerle MEB ilgili birimlerin e posta adreslerini paylaşacak. Dileyenler forumda bahsettiklerini MEB'e iletebilirler..
Ajanların e-posta adresleri:
dhaistanbul@dha.com.tr, dhayurt@dha.com.tr, tuba@ajanstuba.com.tr, aa1@anadoluajansi.com.tr, anka@ankaajansi.com.tr, anses@ansestnet.com, avrasyahaber@avrasyahaber.net, bba@bba.tv, nahit.duru@kanalb.com.tr, cha@mailcihan.com.tr, ankaracihan@cihan.com.tr, dhahaber@dha.com.tr, info@ebmhaber.com.tr, ekaint@yahoo.com, iha@iha.com.tr, ankara@iha.com.tr, info@interpress.com.tr, info@medyatakip.com, tokay@tokayhaber.com, tha@tha.com.tr, teba@tebahaber.com.tr, yenimedya@aa.com.tr,
hedef 300.000Niyazi SARAL' Alıntı:FaceBook'da sayfalarımıza "Sınırlama" getirmiş. "SPAM yapıyorsunuz..." demiş anladığım kadarı ile. Birden bire 30.000 kişi sayfalara erişince sistem kendisini korumuşÇok güldüm. Resmen vahşi kapitalizm ile savaşıyor gibi hissediyorum kendimi.
Merhaba,
Bir bilişim Teknolojileri öğretmeni olarak belirtmek isterim ki 220.000 i aşkın öğretmenimizin yararlandığı ve çok faydalı bir kaynak ve eğitim portalı olarak kullandığımız Çizgi-Tagem (www.cizgi-tagem.org) kapatılıyor. Bu web sayfası binlerce öğretmen ve öğrenciye hizmet veriyor. Senelerin gönüllü olarak hazırlanmış ücretsiz hizmet veren bu sitenin emeğini basit bir sebep uğruna yoka sayamazsınız. Bilişim alanında bu kadar kaynak sıkıntısı varken neden bu tür bir hizmet engelleniyor ki!!! Bu site bizler için önemlidir. İlgili web sitesinin kapanmamasını istiyoruz. Bunu büyük bir haklı gerekçe ile istiyoruz.
Bize karşılıksız sağlanan bu eğitimler ve imkanlar kapatılmasın. Onca emek, kaynak, döküman, iş gücü, sermaye heba edilmesin.
Bu anlamda desteklerinizi bekliyoruz. BİZİ DUYUN!!!!