cexen' Alıntı:gerçekten ilginç herkes çalışıyor diyor bir ben çalıştıramadım![]()
bir öğretmen bir mdr yrd hatta bir rehber öğretmenler grubuna ait kodlarla denedim olmadı :verymad:
cexen' Alıntı:gerçekten ilginç herkes çalışıyor diyor bir ben çalıştıramadım![]()
bir öğretmen bir mdr yrd hatta bir rehber öğretmenler grubuna ait kodlarla denedim olmadı :verymad:
hikmet3627' Alıntı:Hocam tekrardan teekkür ederim. Yanlız fotoğrafı çekip kaydedebiliyorum ama şubeleri göremiyorum ve e okula bağlanmıyor...
Yeni subeye gecmeden once Sube listesinden "Subeleri Yenile" secerek giris yapin.uysal_rockci' Alıntı:hocam teşekkürler düşünce güzel. ama az önce GM discovery telefonuma indiridim ama şube seçemiyorum. daha doğrusu şube seçiyorum ama fotoğraf yükle butonuna basar basmaz 7/b şubesine geri dönüyor. bu sebeple sürekli olarak öğrenci bulunamadı hatası alıyorum.
sadece 7/b yi güncelleyebildim. diğer sınıflara geçemedim bir türlü![]()
SensizTutsak' Alıntı:cexen' Alıntı:gerçekten ilginç herkes çalışıyor diyor bir ben çalıştıramadım![]()
bir öğretmen bir mdr yrd hatta bir rehber öğretmenler grubuna ait kodlarla denedim olmadı
Hocam telefonun mu bozuk ne
denedim tarayıcıdan giriyorum kurum işlemleri falan görünüyor. tıklıyorum. ama sonuç şube listeleri gelmiyor resim yüklenmiyor ve bağlantı başarısız diyor hemen.yasamisd' Alıntı:cexen' Alıntı:gerçekten ilginç herkes çalışıyor diyor bir ben çalıştıramadım![]()
Tarayıcıdan giriş yapmayı denediniz mi?