bir yakınım geçen yıl polonyaya gitti proje kapsamında
mevzu, bilişim teknolojilerinin eğitimde kullanımı
almanı ingilizi çıkmış anlatmış en babası projeksiyon- PC kullanılan ÇİZGİ benzeri eğitim videoları yüklü sitelerden online kaynak kullanılarak anlatılan dersler.iyi güzel
Bizimkiler akıllı tahtalarla android tabletlerle çıkınca millet waaoouww olmuş,demişler ne yaptınız siz böyle...ilk başta inanmamışlar böylesine bir yatırım yapıldığına ama sonra rakamlar konuşunca anlamışlar ki olay gerçek..sonra adamlar zannetmiş ki Türkiye eğitimin geldiği son noktada...

Ama avrupalı zihniyeti adamlar zannediyolar ki bizi::
her boyayı boyadık ta bi fıstıki yeşil kalmıştı onuda şimdi yaptık zannediyolar.
çünkü onlar biliyolar ki aslında eğitim akıllı tahtada değil kara tahtada ama akıllı öğrenci ile yapılır,ama bilgisayar gerekirse de ,olsa iyi olur bi tane öğretmen masasında...
Ama diyolar ki avrupalılar"şu türklere bakın yahu bırak öğremen masasında bilgisayarı ,her öğrenciye bi bilgisayar bide sınıflara akıllı tahta adı verilen bilgisayar üstü bir cihazla donatmışlar" diyolar valla bravo diyolar...Vay benim saf avrupalım vaaay
Hiç akıllarına gelmiyo ki aslında bu projeler birilerine peşkeş çekilen fakir fukaranın parasıdır,emeklinin emekçinin vergisidir,birilerini iflastan kurtarma çabasıdır,Cahil halka "Eğitimde çağ atlayan türkiye "imajını kakalayan zihniyettir.hiç akıllarına gelmiyo ayda 3000 euro maaş alan masum avrupalı öğretmenimin.