Mebbiste zorunlu hizmet puanım 17 iken bugün baktım 9 a düşürülmüş. İl dışı tayin isteyeceğim bu puan benim için çok önemli. Sizde de böyle bir durum var mı?
Hocam yazıdaki ilgi kısmını değiştirin. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMEN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ 40.madde 6.fıkra gereğince olacak.scarkci' Alıntı:Zorunlu hizmet bölgesinde çalışma süresine verilecek olan ek puan puandan bahsediyorsun heralde hocam, sendikanın hazırlamış olduğu dilekçeye bir bak istersen.
İdareci olarak geçtiğiniz okul zorunlu hizmet kapsamında değilse puan alamazsınız hocam.uxur' Alıntı:Benim 19 puanım silindi. Zorunlu görevim bittikten 15 gün sonra idareci olarak başka bir kuruma geçtim. Kendi isteğimle geçtiğim için sildiklerini düşünüyorum.
Papsukkal' Alıntı:İdareci olarak geçtiğiniz okul zorunlu hizmet kapsamında değilse puan alamazsınız hocam.uxur' Alıntı:Benim 19 puanım silindi. Zorunlu görevim bittikten 15 gün sonra idareci olarak başka bir kuruma geçtim. Kendi isteğimle geçtiğim için sildiklerini düşünüyorum.
pawofeagle' Alıntı:benimde düşmüş 3 ten 2 ye :verymad:
nasıl bir saçmalık bu ya ben yaklaşık 3 ay çalıştım zorunlu hizmetim bittikten sonra nerde o zamanın puanları peki?hyalcin_61' Alıntı:Zorunlu hizmet ek puanı mebbis üzerindeki zorunlu görevi bitirdiğiniz tarihe göre hesaplanıyordu artık ikbs modülündeki tarihe göre hesaplanıyor ve ikbs de yanlışlık olmayacağını söyledi il milli eğitim müdürlüğündeki özlük işlerine bakan memur