hocam bu özelliği biraz daha açıklar mısınız rica etsem? araştırıyorum ama sorularıma cevap bulamadım. bu şekilde öğrencilerin mailine davet gönderdiğimizde sadece o maile sahip olanların mı derse girmesine izin veriyor, buradaki bağlantıyı yabancı biriyle paylaşabilir mi mesela öğrenci? bugün bizim de okulda bir öğretmenin dersine yabancı birisi girmiş tam ne olduğunu anlayamadım aslında ekran paylaşımını ayarlardan kapatmıştım ama müdür yardımcısının dediğine göre ekrana görüntü göndermek istemişler öğretmen de paniklemiş direk zoomu kapatmış.başımıza bir bela açılmadan şu süreci atlatırsak ne alazoomdan grup oluşturun herkesin zoom üzerinden kayıtlı olduğu mail adresini alın sadece o kişilere davetiye gönderin ders saatinde
tşkler hocam bunu deneyeceğimzoomdan grup oluşturun herkesin zoom üzerinden kayıtlı olduğu mail adresini alın sadece o kişilere davetiye gönderin ders saatinde
Hocam diğer çocukların ismiyle giriyor sürekli. Sırf bunun için veli toplantısı yaptık. Müdürle konuştuk. Bugün bayan bir hocamızın dersine girip tahtaya küfür yazmış ve kafasına battaniye alıp dans etmiş.Dersten at hocam doğrudan,bulmaya uğraşma hiç. Bulsun da eline bir şey geçmeyecek. Kamera açtır gerekirse. İsim soyisim olmayan öğrencileri derse hiç alma.
hocam google da aratırsanız bulabilirsiniz oda oluşturma grup oluşturma vs. Ayrıca yabancı kişi giremez sadece odadaki kayıtlı kişiler girerhocam bu özelliği biraz daha açıklar mısınız rica etsem? araştırıyorum ama sorularıma cevap bulamadım. bu şekilde öğrencilerin mailine davet gönderdiğimizde sadece o maile sahip olanların mı derse girmesine izin veriyor, buradaki bağlantıyı yabancı biriyle paylaşabilir mi mesela öğrenci? bugün bizim de okulda bir öğretmenin dersine yabancı birisi girmiş tam ne olduğunu anlayamadım aslında ekran paylaşımını ayarlardan kapatmıştım ama müdür yardımcısının dediğine göre ekrana görüntü göndermek istemişler öğretmen de paniklemiş direk zoomu kapatmış.başımıza bir bela açılmadan şu süreci atlatırsak ne ala![]()
hocam eskiden yalnızca şu mailli kişileri al seçeneği vardı onu paralı yapmışlar.zoomdan grup oluşturun herkesin zoom üzerinden kayıtlı olduğu mail adresini alın sadece o kişilere davetiye gönderin ders saatinde
hocam pm attımbana ulaşın size detaylı yardımcı olayim burdan tam bilgi verememtel : 552 524 69 31
Ben zoomdan kanallar kuracağım. Davet için link atılmayacak. Kanalda dersin olduğu yazacak link olmadan oradan katılacak.Aynı dertten musdaripiz. Bugün biri bir öğretmenimizin dersine girmiş ve rap şarkılar açıp küfürler etmiş. Ayrıca toplantı sahibini atıp çocuklara yayın yapmaya devam etmiş. Böyle bir şey mümkün müdür?
Ben içerden biri olabilir diye düşünüyorum. Fakat hocam sınıfının 5. sınıf ve iyi bir sınıf olduğu için onların olmadığını düşünüyor. Waiting room aç ve isim soy isimle kabul et diye öneride bulundum. Başka ne yapılabilir acaba?
Valla merak ettik Hocambana ulaşın size detaylı yardımcı olayim burdan tam bilgi verememtel : 552 524 69 31
sistemsel hatadır anlık olabilir sonuçta yazılım ve kul yapımı.Bir öğretmen de, Zoom'da, ders sırasında kendisinin toplantıdan atıldığını tekrar derse bağlandığında, bir öğrencinin host olarak atandığını söyledi.
Bu nasıl olabilir arkadaşlar?
Normalde host, katılımcılardan birini host olarak atamadan toplantıdan ayrılamaz ya da host ayrıldığında toplantı sona erer.
Acaba bir güvenlik açığı mı söz konusu?
Ben de sistemsel bir sorundur diye düşündüm Hocam ama inşallah bu tür hatalar çözülür, öğretmenlerimiz panik oluyor gerçekten.sistemsel hatadır anlık olabilir sonuçta yazılım ve kul yapımı.
fazla önemsemeyin cevabınızı bir kere verin, bunu ilke edinin çok açıklama isteyene ben mühendis değilim demekten utanmayın.Ben de sistemsel bir sorundur diye düşündüm Hocam ama inşallah bu tür hatalar çözülür, öğretmenlerimiz panik oluyor gerçekten.
eğer öğretmen oturumdan düşerse otomatik birini yönetici yapıyor hocam. maalesef böyle zoomda. geçen türksatın onarımı olduğu gün net gidince bir anda ben de düştüm. diğer öğrencilerden biri yönetici olmuş Allahtan sorun olmadı. iyi bir sınıftaydım iyi öğrenciye geçmiş yöneticilik. zoom hala bana güven vermiyor maalesef. şu aşamada yapcak bir şey de yok.Bir öğretmen de, Zoom'da, ders sırasında kendisinin toplantıdan atıldığını tekrar derse bağlandığında, bir öğrencinin host olarak atandığını söyledi.
Bu nasıl olabilir arkadaşlar?
Normalde yönetici, katılımcılardan birini host olarak atamadan toplantıdan ayrılamaz ya da yönetici ayrıldığında toplantı sona erer.
Acaba bir güvenlik açığı mı söz konusu?
Doğrudur Hocam.eğer öğretmen oturumdan düşerse otomatik birini yönetici yapıyor hocam. maalesef böyle zoomda. geçen türksatın onarımı olduğu gün net gidince bir anda ben de düştüm. diğer öğrencilerden biri yönetici olmuş Allahtan sorun olmadı. iyi bir sınıftaydım iyi öğrenciye geçmiş yöneticilik. zoom hala bana güven vermiyor maalesef. şu aşamada yapcak bir şey de yok.
Ben zoomdan kanallar kuracağım. Davet için link atılmayacak. Kanalda dersin olduğu yazacak link olmadan oradan katılacak.