Zil Programı - Uzaktan Kontrol + Canlı Anons

Kodla Büyü
Geri bildirimler için teşekkürler arkadaşlar.
Derse-tenefüse kalan süreyi gösteren bölüm,
Uzun veya kısa tenefüs için yeni bir alan.

Hem PARDUS hem de windows için geliştirdiğim için, işletim sistemi seviyesinde müdahale ile uğraşmak istemiyorum. Ses efektlerini kapatma ve açmayı kullanıcıya bırakacağım.

Arkadaşlar, yakında bir güncelleme yayınlayacağım.

Her zil-müzik türü için ayrı ayrı süre ayarı, teneffüslerde çalması için 2 adet müzik belirleme özellikleri ekledim.
Şu ana kadar bir okuldaki tüm zil programı ihtiyaçlarını karşıladığını düşünüyorum. Hem kendi okulumda hem de diğer okullardan başkaca istek gelmedi.

Eğer eklenmesini istediğiniz özellik varsa lütfen belirtin. Uzunca bir süre yeni güncelleme yayınlamayacağım çünkü.
Hocam mesaj attım size, kayıt yapabilir misiniz rica etsem, biraz acil lazım. Çok teşekkür ederim.

Yeni sürüme eklenen özellikler. (Henüz yayınlanmadı, yeni eklemelerden sonra 2 gün içinde yayınlanacak. )

Her zil türü için ayrı ayrı süre belirleme. Mesela seçilen mp3 30 saniye. 10 saniye süre seçildiyse, 8 saniye mevcut ses seviyesinde çalar, son 2 saniyede ses azalarak biter.

Tenefüslerde veya istenen saatlerde belirlenen müziklerin çalması için iki yeni müzik bölümü. Mesela öğle arasında bir şarkı, türkü çalınmak isteniyorsa muzik1-şarkı eşleşmesi yapılır, hangi günler çalınması isteniyorsa ayar bölümünden düzenlenir. Bu iki müzik türü yine telefondan uzaktan başlatılabilir.

Ana ekranda hangi zile ne kadar kaldığı bilgisinin yer aldığı geri sayım aracı.

Diğerlerinden farklı sürede olan teneffüsler için tenefüs süresini elle belirleyip, tüm programı buna göre oluşturma özelliği.

Gördüğünüz eksiklik ya da eklenmesini istediğiniz başka özellik varsa belirtirseniz sevinirim. Bu güncellemeden sonra belirgin bir hata olmadığı müddetçe uzunca bir süre güncelleme yapmayı düşünmüyorum.

Geri bildirimde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

ilksms
Geri