Zeytinyağı

Kodla Büyü

Mucit

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar geçen sene forum yağ borsası gibi olmuştu bir ara, ben de alışveriş yapmıştım baya da memnun kaldım. Bu sene zeytin mi yok daha vakit mi gelmedi? doğal zeytinyağını nereden temin ediyorsunuz?

Fabrikalar çalışmaya başladı, bizim var ama bize bile yetmiyor malaesef,
gelecek senelere görürsek belki satış yaparız.

Merhaba hocalarım. Geçen sezon zeytin ve zeytinyağı konusunda sıradışı bir yıl yaşadık, verim çok yüksekti. Türkiye tarihinin zeytin üretim rekoru kırılmış geçen yıl. Bu yıl ise Türkiye geneli birçok lokasyonda verim çok düşük. Kendi bahçemden örnek verirsem neredeyse geçen yılın 10 da 1 i kadar verim var. Miktar az olunca zeytin taneleri çok büyük oluyor. O zamanda kalan az miktardaki zeytini yağ yerine sofralık zeytin olarak kullanmak daha mantıklı. Bu nedenle yeni sezona ait yağ miktarı geçen yıl gibi olmaz. Zeytinyağı konusunda iyi haber şu, geçen yıldan devreden yağ miktarı çok fazla. bu nedenle geçen sezonun yağını kargo hariç 300tl ye bulabilirsiniz. Ambalaj ve kargo ile lt si 350tl yi buluyor. Bu fiyatlarda zaten geçen yıl fiyatlarına çok yakın fiyatlar. Ama yeni sezon yağı için fiyatların netleşmesi için 1-2 ay daha beklemek lazım. Ben kendi başlığımı burada açıkladığım bilgilerle güncellemiştim geçen hafta. İsteyene şimdilik geçen sezon yağını gönderebilirim.

Merhaba arkadaşlar geçen sene forum yağ borsası gibi olmuştu bir ara, ben de alışveriş yapmıştım baya da memnun kaldım. Bu sene zeytin mi yok daha vakit mi gelmedi? doğal zeytinyağını nereden temin ediyorsunuz?
Hocam 1800 ₺ kargo dahil 5 litre paslanmaz yağ tenekesinde. Natürel sızma 0.3-0.5 asit oranı. Telefonum 0 505 467 15 13. Forumdan arkadaşlara gonderiyorum. Bu fiyatın altında kesinlikle olmaz hocalarım. Kargo zaten 250-300 tutuyor. Bu fiyatin altına aliyorsaniz biraz şüphe edin.

Son düzenleme:
ihtiyacı olanlara bende yardımcı olabilirim arkadaşlar. fiyat bilgisi için özelden yazabilirsiniz.

Gönderi sahibi arkadaş yukarıda bilgi vermiş.

Hocam 1800 ₺ kargo dahil 5 litre paslanmaz yağ tenekesinde. Natürel sızma 0.3-0.5 asit oranı. Telefonum 0 505 467 15 13. Forumdan arkadaşlara gonderiyorum. Bu fiyatın altında kesinlikle olmaz hocalarım. Kargo zaten 250-300 tutuyor. Bu fiyatin altına aliyorsaniz biraz şüphe edin.
Dağlarından yağ, ovalarından bal akar demişler :) Bu yağ bence güzeldir.

Markette satılan , mesela komiliden farkı nedir bu yağların anlatabilirmisiniz.Ben bunu kullanıyorum ama denemek isterim
1000064135.webp

Markette satılan , mesela komiliden farkı nedir bu yağların anlatabilirmisiniz.Ben bunu kullanıyorum ama denemek isterimEkli dosyayı görüntüle 80497
Hocam bu ürünler 2.sinif. asit oranı 1.5 ve üzeri. Dökülen ve çürümeye başlayan zeytinler sıkıldıkça asit oranı yükselir. Bu ürünleri köylüden çok ucuza alıyorlar. Bunların daha ağır bir kokusu olur.

Hocam Eylül'de yeni sezon başladı. Şu an satışım var. 05057796281. Ortadaki resimdekileri Datça'dan numune olarak almıştım. 2 derecede buzdolabında onlar tam olarak donmadı. Benim sattığım bu şekilde dondu. Paslanmaz tenekede Ankara elden alımda 1200 tl(asit oranı 0.2) 4 lü alımda Tüm Türkiye ücretsiz kargo 4800 lira.

Not: FİYATLAR KASIM SONUNA KADAR GEÇERLİDİR.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-11-01 at 09.34.10.webp
    WhatsApp Image 2025-11-01 at 09.34.10.webp
    85.3 KB · Görüntüleme: 55
  • WhatsApp Image 2025-11-01 at 09.33.01.webp
    WhatsApp Image 2025-11-01 at 09.33.01.webp
    63.1 KB · Görüntüleme: 59
  • WhatsApp Image 2025-11-01 at 09.39.56.webp
    WhatsApp Image 2025-11-01 at 09.39.56.webp
    47.4 KB · Görüntüleme: 51
Bende de kayınbabama ait halis zeytinyağı var. Geçen seneden kalma. Kaliteli güvenilir. Bu sene yağ çok az çıktı ve tükendi. Don yedi ağaçlar. İsteyene kargo ile gönderebilirim. 18 litre tenekesi kargo hariç 6 bin tl. Osmaniye'ye ait yağ. Bulunduğum yerde yakın çevrem alıyor genellikle. O nedenle güvende sıkıntı yok. Geri iadeli garantili.

Geçen yıl ben de bu platformdan satış yapmıştım arkadaşlar. Bu sezon zeytinimiz çok az olduğu için yağımız da çok az olacak. Ancak geçen sezondan 0.3-0.5 asit sızma zeytinyağım mevcut.(Dizem yağ) Bu yağlar domat, trilya ve uslu türü zeytinlerimizin yağları. Hepsinin yağını ayrı çıkarttım. İsteyen olursa kargo hariç teneke ücreti benden olmak üzere litresini 300 TL'den gönderebilirim. (Yurtiçi Kargo 5 litre zeytinyağı için 190 TL ücret alıyor.)

ilksms
Geri