hocam fiyatla ilgili bilgi verebilir misiniz? kendi tükettiğiniz kalitede düşük asitli yağ için litre fiyatı ne kadar?Fabrikalar çalışmaya başladı, bizim var ama bize bile yetmiyor malaesef,
gelecek senelere görürsek belki satış yaparız.
Hocam 1800 ₺ kargo dahil 5 litre paslanmaz yağ tenekesinde. Natürel sızma 0.3-0.5 asit oranı. Telefonum 0 505 467 15 13. Forumdan arkadaşlara gonderiyorum. Bu fiyatın altında kesinlikle olmaz hocalarım. Kargo zaten 250-300 tutuyor. Bu fiyatin altına aliyorsaniz biraz şüphe edin.Merhaba arkadaşlar geçen sene forum yağ borsası gibi olmuştu bir ara, ben de alışveriş yapmıştım baya da memnun kaldım. Bu sene zeytin mi yok daha vakit mi gelmedi? doğal zeytinyağını nereden temin ediyorsunuz?
Geçen yıldan kalan bilgileri de aşağıda bilerek bıraktım. Hem yorumları hem de detayları karşılaştırabilirsiniz. 
merhaba hocam.biraz bilgi verebilir msiniz. nerenin yağı asitlik oranı vs falan.fiyat nedirihtiyacı olanlara bende yardımcı olabilirim arkadaşlar. fiyat bilgisi için özelden yazabilirsiniz.
Dağlarından yağ, ovalarından bal akar demişlerHocam 1800 ₺ kargo dahil 5 litre paslanmaz yağ tenekesinde. Natürel sızma 0.3-0.5 asit oranı. Telefonum 0 505 467 15 13. Forumdan arkadaşlara gonderiyorum. Bu fiyatın altında kesinlikle olmaz hocalarım. Kargo zaten 250-300 tutuyor. Bu fiyatin altına aliyorsaniz biraz şüphe edin.
Bu yağ bence güzeldir.Hocam iade garantili zeytinyağı. Öğretmen arkadaşlara bunu da yapıyorum. beğenmeyen geri göndersin. Kargo benden geri alımda. Kapağı değiştirin geri gönderin. Daha ne yapayımDağlarından yağ, ovalarından bal akar demişlerBu yağ bence güzeldir.

Hocam bu ürünler 2.sinif. asit oranı 1.5 ve üzeri. Dökülen ve çürümeye başlayan zeytinler sıkıldıkça asit oranı yükselir. Bu ürünleri köylüden çok ucuza alıyorlar. Bunların daha ağır bir kokusu olur.Markette satılan , mesela komiliden farkı nedir bu yağların anlatabilirmisiniz.Ben bunu kullanıyorum ama denemek isterimEkli dosyayı görüntüle 80497
Allah pazar versin hocam. Hayırlı satışlar dilerim. Nazilli zeytinyağını her yıl alırız.Hocam iade garantili zeytinyağı. Öğretmen arkadaşlara bunu da yapıyorum. beğenmeyen geri göndersin. Kargo benden geri alımda. Kapağı değiştirin geri gönderin. Daha ne yapayım![]()
Sağolun hocam. Bizim hedef kitlemiz doğal beslenmek isteyenler.Allah pazar versin hocam. Hayırlı satışlar dilerim. Nazilli zeytinyağını her yıl alırız.