Diğer donanım ne olursa olsun Ssd yoksa Windows 10 - 11 işkenceden başka bişey sunmuyor maalesef
Merhaba hocam, acaba Z kütüphanedeki pc lere Win 10 Lite kurdunuz mu? Netice nasıl hocam? PC'ler hızlı mı? Önerir misiniz?Oldukça iyi bir fikir. Lite versiyonu denememiştim pazartesi deneyeceğimteşekkür ederim.
Bende merak ediyorum sonucu. Ona göre hareket edecem bende.Merhaba hocam, acaba Z kütüphanedeki pc lere Win 10 Lite kurdunuz mu? Netice nasıl hocam? PC'ler hızlı mı? Önerir misiniz?
Hocam, elinizde Win 10 Lite'ın linkini paylaşır mısınız?O zaman win7 kurun yada win10 lite sürümlerinden birini kurun.
32 bitHocam, elinizde Win 10 Lite'ın linkini paylaşır mısınız?
Çok teşekkür ederim hocam. Hemen indirip kurmayı deneyeceğim hocamWindows 10 Enterprise Ltsc 2021 X64 Vs X86 Lite Ver. 19044.3324
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 32 bit Ram Kullanımı - Dosya Boyutu 4,01 GB indirme linki : https://drive.google.com/file/d/1f2aPuLYyRhxmTwvA6sMS6qRsoADF7cU0/view?usp=sharing Windows 10 Enterprise LTSC 2021 64 bit Ram Kullanımı - Dosya Boyutu 5.71 GB indirme linki...www.bilgisayarbilisim.net
Bu sayfadaki @gglemas hocamın hazırlamış olduğu Windows 10 gayet kullanışlı bir bakın derim.
Teşekkürler hocam. Youtube sayfanızı da takip ediyorum hocam
Teşekkür ederim hocam.Teşekkürler hocam. Youtube sayfanızı da takip ediyorum hocam