Zümre toplantı tutanağı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan A.K.D
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

A.K.D

Site Gezgini
Arkadaşlar her ders için mi yapacaz yoksa sadece bilişim öğretmenleri olarak bir zümre toplantısı mı yapacaz ? :o
şimdiden teşekkürler

Zümre aynı dersi okutan öğretmenlerin okul veya bölgede aldıkları kararlardır. Yani sadece bilişimciler.

Şube aynı sınıfa derse giren öğretmenlerin sınıf öğrencileri için aldıkları kararlardır.

şimdi mesleki gelişim dersine bilişim sınıfında ben giriyorum elektrik bölümünde elektrik hocası giriyor ikimizin zümre toplantı tutanağı birlikte hazırlaması gerekiyor mu ?

A.K.D' Alıntı:
şimdi mesleki gelişim dersine bilişim sınıfında ben giriyorum elektrik bölümünde elektrik hocası giriyor ikimizin zümre toplantı tutanağı birlikte hazırlaması gerekiyor mu ?

hocam bıranşınızın ne olduğu değil derse kimlerin girdiği söz konusudur. Matematik dersine giren ister fen, ister müzik öğretmeni olsun. Ortak zümre hazırlar. Yani evet :)

teşekkür ederim hocam çok sağolun
bişey daha sorabilir miyim ?
bizim okulda işletmelerde staja giden 29 öğrenci var ikişer üçer kişilik gruplar şeklinde kurumlara gidiyorlar.Okulda 3 bilişim öğretmeni var
koordinatörlük ek ders nasıl hesaplıyacaz müdür bilgim yok siz sorun öğrenin nasıl yapılıyor ona göre yapacaz dedi ?

A.K.D' Alıntı:
teşekkür ederim hocam çok sağolun
bişey daha sorabilir miyim ?
bizim okulda işletmelerde staja giden 29 öğrenci var ikişer üçer kişilik gruplar şeklinde kurumlara gidiyorlar.Okulda 3 bilişim öğretmeni var
koordinatörlük ek ders nasıl hesaplıyacaz müdür bilgim yok siz sorun öğrenin nasıl yapılıyor ona göre yapacaz dedi ?
hocam 24-31 öğrenci arası 3 grup oluşturulur.
3 grup*24 saat=72 saat kadar kordinatörlük verilir.
eğer büyükşehir de iseniz her öğretmen 20 saat ekders alır. değilseniz 16 saat ekders alır.

Hocam küçük bir ilçedeyiz 16 yazsın ona da razıyız ama 16 yazabilmesi için öğrencilerin staja gittiği günlerde ders programımızda 16 saat boşluk mu olması lazım ? birde bunun için toplantı yapıp tutanak tutup bunu müdüre vermemiz gerekiyor mu ? yoksa bunun hesaplaması boyle bu kadar yazılması gerekiyor mu diyecez ? bizim okul metem ama kimse meslek lisesi hakkında bişey bilmiyo ilk defa öğrenci gönderiliyo işletmelere

A.K.D' Alıntı:
Hocam küçük bir ilçedeyiz 16 yazsın ona da razıyız ama 16 yazabilmesi için öğrencilerin staja gittiği günlerde ders programımızda 16 saat boşluk mu olması lazım ? birde bunun için toplantı yapıp tutanak tutup bunu müdüre vermemiz gerekiyor mu ? yoksa bunun hesaplaması boyle bu kadar yazılması gerekiyor mu diyecez ? bizim okul metem ama kimse meslek lisesi hakkında bişey bilmiyo ilk defa öğrenci gönderiliyo işletmelere

hocam bir günde 8 saat yazılabiliyor. yani 16 saat için ders programında 2 günü boşaltmaları lazım. yada ders çıkışlarında
2 saat şeklinde işletmenin uzaklığına göre yazılır. işletmelerde beceri eğitimi ile ilgili zümre kararı alınması lazım. işyerleri çok yakınsa dahi farklı günlerde gidebilirsiniz. ortaöğretim yönetmeliği madde 88 bi bakın

2 günü boşaltma diye bişey yok hocam. 16 saat koordinatörlüğünüz varsa zaten 30 saat derse giriyorsunuzdur. Ders programınıza göre öğlenciyseniz sabah, sabahçısanız öğleden sonra, tekli öğretim ise ders programına göre dersten önce veya derslerinden sonra koordinatörlük görevi verilir. Boş günün varsa o günede verilebilir tabiki..

Örneğin dersin 12 de başlıyorsa öğleden önce 4 saat koordinatörlük verilebilir. (8 den 12 ye kadar), Ders programınızı bilseydik daha net konuşabilirdik..

Arkadaşlar bizim okulda iki senedir tek ders öğretmenlerinden zümre istenmiyor. Aynı dersten iki öğretmen varsa onlar yapıyor sadece.

BBNET
Geri