mb1984 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 331 1 Mart 2012 #1 Okulumuzun sitesi,tema olarak üzerinde çalışmam gerekiyor ama http://www.hozatzhl.k12.tr/
DaMieN Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,879 1 Mart 2012 #2 Hocam elinize sağlık, üst menüde en sağdaki boşluk gözü yoruyor...
mb1984 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 331 1 Mart 2012 #3 Çok kalabalık gözükmesin dedik,ama bunun üzerine bişeyler yaparız,sitede video eklemeye kadar bütün özellikler vardı ama okul müdürü biraz sade olsun diyince budamak zorunda kaldım :roll:
Çok kalabalık gözükmesin dedik,ama bunun üzerine bişeyler yaparız,sitede video eklemeye kadar bütün özellikler vardı ama okul müdürü biraz sade olsun diyince budamak zorunda kaldım :roll:
mb1984 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 331 1 Mart 2012 #5 tgm38' Alıntı: iyi iş müko Eline sağlık.. Genişletmek için tıkla ... kim olduğunu bilmesem nerden geliyor bu samimiyet diyecektim...
tgm38' Alıntı: iyi iş müko Eline sağlık.. Genişletmek için tıkla ... kim olduğunu bilmesem nerden geliyor bu samimiyet diyecektim...
E eemree Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,350 1 Mart 2012 #6 bannerdeki Atatürk resimleri daha iyi temizlenebilir yada başka seçim yapılabilirdi
yasarcan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,003 1 Mart 2012 #7 en üstteki dil açılır kutusunu başka bir yere düşünsen daha güzel olabilir. site hoş olmuş hocam ellerine sağlık
en üstteki dil açılır kutusunu başka bir yere düşünsen daha güzel olabilir. site hoş olmuş hocam ellerine sağlık
F furkan4304 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 535 9 Nisan 2012 #9 hocam güzelde nevroz yazmışsınız habere.nevruz olacaktı.