havaalanından metroya binerseniz kozyatağı metro istasyonunda inin, buraya 10 dk yürüme mesafesinde çok kolay ulaşırsınız. eğer çok yükünüz yoksa yürünürSabiha gökçenden nasıl giderim?
metro olması ıyı olmus en son gittiğimde otobusle cok uzun surmustu.. Kurumdan metro her yere var mı şu an? tesekkürlerhavaalanından metroya binerseniz kozyatağı metro istasyonunda inin, buraya 10 dk yürüme mesafesinde çok kolay ulaşırsınız. eğer çok yükünüz yoksa yürünür
kozyatağından metro ile ister kadıköye gidebilrisiniz. kadıköyden vapurla karşıya geçilebilir eminönünden tut, eyüpsultana kadar vapurla ulaşım var. istresen ayrılıkçeşmesi metroda inip marmaraya geçiş yaparak karşıya geçebilirsin artık tercih sizinmetro olması ıyı olmus en son gittiğimde otobusle cok uzun surmustu.. Kurumdan metro her yere var mı şu an? tesekkürler
İstanbul da gezmek için bile gidilir Ataşehir hizmetiçi eğitim merkezinekozyatağından metro ile ister kadıköye gidebilrisiniz. kadıköyden vapurla karşıya geçilebilir eminönünden tut, eyüpsultana kadar vapurla ulaşım var. istresen ayrılıkçeşmesi metroda inip marmaraya geçiş yaparak karşıya geçebilirsin artık tercih sizin![]()
öneri nereler gezılır Anadolu yakasında daha cok?İstanbul da gezmek için bile gidilir Ataşehir hizmetiçi eğitim merkezine
Hocam İstanbul'da toplu taşıma ile ulaşım çok sıkıntılı değil. Arkadaşlar yukarıda da yazmış, metro, marmaray, vapur seçenekleri ile dilediğiniz yere gidebilirsiniz. Şimdiden çok özledim oralarıöneri nereler gezılır Anadolu yakasında daha cok?
aaynen )Hocam İstanbul'da toplu taşıma ile ulaşım çok sıkıntılı değil. Arkadaşlar yukarıda da yazmış, metro, marmaray, vapur seçenekleri ile dilediğiniz yere gidebilirsiniz. Şimdiden çok özledim oraları![]()