formator2006
Aktif Üye
Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsünde kurs çıkmış. dahaönce giden arkadaşalr varmı acaba ? yemekleri kalacak yer temizlik vs vs vs nasılsdır acaba. bilgi verirseniz sevinirim.
..dj_alper' Alıntı:Buraya gitmek için Harem demi inelim yoksa dudullu tesiste mi inelim. Ben de ilk defa gideceğim.
..dj_alper' Alıntı:Dudullu tesisi, samandira ve haremden daha yakınmış.ne hikmetse bende bileti metroturizmden almıştım.beni samandira da bırakacakmış.samandiradan sonra da ataşehir e direk servisleri olacağını pek sanmiyorum ama deneyecegiz şansımızı![]()
zübeyde hanım hizmetici egitim enstitüsü ve ASO diye geciyor ismi hugo hocam.
Onayı ne zaman verdiler hocam? Bizim ki beklemede hala. Reddedilecek anlaşılan.yaya2015' Alıntı:Konuyu hortlatiyorum ama..Sabiha Gökçen de inecegim. Servis var mıdır küçükbakkalköy e. Bilen var mı arkadaşlar. CCNA-1kursu çıktı haftaya başlayacak pazartesi. Nasıl gideceğim Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ne?
Erdal hoca mail attı 15 inde. Onaylandı katılacaksanız 16 Şubat a kadar maili cevaplayınız dedi. Cevapladım ama geri de dönmedi...selcuklu' Alıntı:Onayı ne zaman verdiler hocam? Bizim ki beklemede hala. Reddedilecek anlaşılan.yaya2015' Alıntı:Konuyu hortlatiyorum ama..Sabiha Gökçen de inecegim. Servis var mıdır küçükbakkalköy e. Bilen var mı arkadaşlar. CCNA-1kursu çıktı haftaya başlayacak pazartesi. Nasıl gideceğim Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ne?
yaya2015' Alıntı:Erdal hoca mail attı 15 inde. Onaylandı katılacaksanız 16 Şubat a kadar maili cevaplayınız dedi. Cevapladım ama geri de dönmedi...selcuklu' Alıntı:Onayı ne zaman verdiler hocam? Bizim ki beklemede hala. Reddedilecek anlaşılan.yaya2015' Alıntı:Konuyu hortlatiyorum ama..Sabiha Gökçen de inecegim. Servis var mıdır küçükbakkalköy e. Bilen var mı arkadaşlar. CCNA-1kursu çıktı haftaya başlayacak pazartesi. Nasıl gideceğim Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ne?
Bizim başvuruları baya ayrıntılı değerlendiriyorlar sanırım :lol:bilalca' Alıntı:Ben de kursa başvuru yaptım, ama hala son iki kısım hala "Değerlendirmede" yazıyor.
Kırmızıyı gördüm hocam. Kontenjan yetersizliği...bilalca' Alıntı:Ben de kursa başvuru yaptım, ama hala son iki kısım hala "Değerlendirmede" yazıyor.
Teşekkür ederim hocam.bilogret' Alıntı:sabiha gökçenden kozyatağı yada yenisahra ya gideceğinizi söyleyin-sorun yada aşağıdan bakarak yenisahradan geçen otobüslere binebilirsiniz.
http://www.iett.istanbul/tr/main/du...urak-Bilgileri-Hattın-Duraktan-Geçiş-Saatleri