E erbay111 Site Gezgini Mesajlar 97 13 Aralık 2011 #1 Cilalı ahşap desen üzerine Yuvarlak yazı stiliuygulanmış bir logo çalışması () PSD dosyasını indirip (photoshopla)kendi logonuzu oluşturasbilirsiniz.
Cilalı ahşap desen üzerine Yuvarlak yazı stiliuygulanmış bir logo çalışması () PSD dosyasını indirip (photoshopla)kendi logonuzu oluşturasbilirsiniz.
noktanet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 737 13 Aralık 2011 #2 tşkler elinize sağlık fakat psd dosyasını göremedik.
E erbay111 Site Gezgini Mesajlar 97 13 Aralık 2011 #3 serkancuneyt' Alıntı: tşkler elinize sağlık fakat psd dosyasını göremedik. Genişletmek için tıkla ... pardon ziplemeden yüklemeye kalkmışım da şimdi ekledim
serkancuneyt' Alıntı: tşkler elinize sağlık fakat psd dosyasını göremedik. Genişletmek için tıkla ... pardon ziplemeden yüklemeye kalkmışım da şimdi ekledim
fatmacik Üye Mesajlar 19 13 Aralık 2011 #8 cyberhills' Alıntı: stil güzelde delikanlıyı bozar adı az değiştirelim Genişletmek için tıkla ... yumuşak ve yuvarlak olsa mesala.. :++:
cyberhills' Alıntı: stil güzelde delikanlıyı bozar adı az değiştirelim Genişletmek için tıkla ... yumuşak ve yuvarlak olsa mesala.. :++:
sturkmen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 534 13 Aralık 2011 #9 hocam logo tasarımında photoshop mu ilustratör mü bu ilustratör ü niye yapmışlar kullananı görmedim